шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Tehni

Tehni Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 27 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Sva Tehnijeva aluminijumska vrata svrstana su u dve osnovne grupe. Kriterijumi za svrstavanje vrata u grupe su debljina izolacije vrata (termička i zvučna izolacija), debljina lima za izradu panela za vrata, debljina i slojevitost stakala koja se ugrađuju u vrata i zabravljivanje vrata

Tehni je vodeci proizvođac vrhunskih aluminijumkih vrata u Jugoistočnoj Evropi . Kada kažemo vrhunskih onda mislimo na kvalitet upotrebljenih sirovina, zatim na vrhunsku izradu vrata kao i na strog sistem kontrole kvaliteta uz poklanjane velike pažnje sistemskoj zaštiti čovekove okoline tokom procesa proizvodnje.

Kupci Tehnijevih vrata, uglavnom iz Zapadne Evrope, su prepoznali kvalitet. Zbog toga Tehni najviše izvozi u Nemačku, Francusku i zemlje Beneluxa. Osim kupaca iz Zapadne Evrope sve više se pojavljuju kao ozbiljni kupci i firme iz Arapskih zemalja i Bliskog Istoka.

Sva aluminijumska Tehnijeva vrata svrstana su u dve osnovne grupe. Kriterijumi za svrstavanje vrata u grupe su debljina izolacije vrata (termicka i zvucna izolacija), debljina lima za izradu panela za vrata, debljina i slojevitost stakala koja se ugra‑uju u vrata i zabravljivanje vrata.

Superior line

U prvu grupu spadaju vrata iz ekskluzivne serije «superior line» gde imamo više podgrupa, a isticu se verzije gold i platinum. Sva vrata karakterišu skrivena krila, debljina lima 2,5 mm i nemacki okov (brave i šarke). Sva stakla su triplex-troslojna, a debljina krila vrata krece se od 60 do 105 mm. Ova vrata poseduju odgovarajuci nemacki atest instituta ift iz Rozenhajma sa koeficijentom koji se spušta i do 0,8.

TLS 50

U drugu grupu spadaju vrata ekonomicnije izrade gde se vodilo racuna da cena bude prihvataljiva i kupcima sa plicim džepom. Najtraženija vrata ove grupe su modeli sa oznakom «tls 50» sa krilom debljine od 50 mm. Ova vrata su napravljena od lima debljine 1,5 mm, sav okov (brave i šarke) je tako‑e nemacki, a stakla su triplex – dvoslojna. Ovaj tip vrata poseduje francuske ateste, a koeficijent za ova vrata je oko 1,4.

Dodatna oprema

Za sve tipove vrata se može poruciti i dodatna oprema u zavisnosti od želje kupca kao što je otvaranje pomoću interfona, magnetne kartice, šifre ili pomocu otiska prsta. Važno je napomenuti da se standardno ugra‑uju brave sa kljunom ili valjkom sa 3 ili 5 mesta zabravljivanja, a po želji kupca može se ugraditi i brava sa 16 mesta zabravljivanja što maksimalno povećava klasu sigurnosti vrata. Sva vrata se standarno izrađuju u više boja po RAL-u, takođe u bojama imitacije drveta ili kombinacijom ove dve vrste farbanja. Savremena Tehijeva farbara poseduje međunarodni atest za kvalitet farbanja.

Izbor po želji

Tehni na svom sajtu ima  poseban program preko koga svaki kupac može da izabere vrata  koja  mu odgovaraju.  Ovaj program vam omogućava da izaberete model vrata u vašoj dimenziji, boju po želji,  način otvaranja, vrstu stakla kao i mnogo  drugih   detalja  vezanih za  izgled  i  funkcionalnost vrata. Na kraju završenog postupka program vam izbacuje i cenu izabranih  vrata.
Za sada je ova opcija je operativna  samo na sajtu  firme u Grčkoj  (www.tehni.gr) tako da cena koja se dobije  važi za isporuku  franko fabrika u Grčkoj.
        Uskoro će takva mogućnost biti na raspolaganju i kupcima u Srbiji koji će moći da dobiju  cenu  vrata  u Beogradu.  Do tada se isporuka vrata organizuje preko Tehnijeve firme u Beogradu
(www.tehni.rs).

Pročitano 2419 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 25 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com