шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Iz Srbije u Evropu

Iz Srbije u Evropu

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 08 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Serbial, jedan od vodećih proizvođača aluminijumskih prozora, vrata, verandi i fasadnih sistema  osnovan je 2015. godine u mestu Sedlare blizu Svilajnca

      Predrag Jovanović  -Moderan dizajn, efikasnost, visok nivo kvaliteta i povoljna cena su činjenice koju klijenti širom Evrope očekuju od naših proizvoda, kaže Predrag Jovanović, vlasnik firme Serbial i dodaje, a mi smo na pravom putu zahvaljujući našem savremenom sistemu inženjeringa i proizvodnje koji se tokom proteklog vremena potvrdio na zahtevnom zapadnoevropskom tržištu. 

        - Zbog toga smo tokom prošle godine moj sin Kristijan i ja odlučili da proširimo svoje delatnosti  koje već dug niz godina imamo u Francuskoj i osnujemo, ovde u Srbiji, firmu koja će nas pratiti u pogledu proizvodnje kvalitetnih aluminijumskih prozora, vrata, verandi, zimskih bašti i fasada, a koje ćemo ugrađivati na objektima širom, pre svega, Francuske, ali  i u ostalim evropskim zemljama, ukratko rezimira, naš domaćin.

        -U startu smo u Serbial uložili blizu million evra, a opredelili smo se za rad sa proverenim aluminijumskim sistemima nekih od najpoznatijih svetskih proizvođača jer smo ocenili da postojanim kvalitetom i pristupačnom cenom najviše odgovaraju kupcima sa kojima firma Serbial posluje na tlu Evropske Unije. Ovakav pristup se pokazao kao dobitna kombinacija kako za nas i naše investitore, tako i za krajnje korisnike koji mogu da uživaju u svojim savremenim objektima bilo da je reč o privatnim kućama, poslovnim zgradama ili tržnim centrima, ocenjuje trenutnu situaciju naš ljubazni domaćin.

        Firma Serbial je opremljena  potpuno novim mašinama svetski poznatog proizvođača Elumatec.
Mašinski park obuhvata osnovne, manuelno - operativne mašine, kao i kompleksne , najsavremenije obradne centre sa CNC kontrolom . Serbial poseduje sve komponente koje su potrebne za postavljanje efikasne i bezbedne proizvodne linije jer su mašine i oprema modularnog tipa i sve komponente su međusobno kompatibilne što Serbialu daje fleksibilnost koja je potrebna kako bi prilagodili svoju proizvodnu liniju potrebama svakog kupca.

         Serbial  trenutno organizuje  snabdevanje tržišta širom Evrope kvalitetnim proizvodima.  Zato su rešili da svoje proizvodne aktivnosti  usredsrede na područje Srbije jer planiraju da odavde plasiraju svoje proizvode prema svim evropskim zemljama. Za početak su odlučili da ovu misiju implementiraju na načine kojima su uspeli da se probiju na neka slična tržišta, a to su:

  • Održavanje visokog kvaliteta proizvoda
  • Održavanje kvaliteta usluga ka klijentima
  • Široka ponuda koja omogućava individualna rešenja za svaki projekat i situaciju
  • Moderna proizvodnja
  • Efikasan sistem distribucije i transporta
  • Tehnička podrška i savetovanje

 

 

Kompanije u Francuskoj

Porodica Jovanović poseduje dve kompanije u Francuskoj. Reč je o kompanijama SGS i JD distribution, koje posluju više od 30 godina. Stečenim iskustvom i najsavremenijim proizvodnim procesom ove kompanije su u stanju da zadov očje najviše zahteve  projektovanja, udobnosti i sigurnosti. Njihovi vodeći klijenti su RATP, EIFAGE, VINCI, SICRA, BOUYGUES i mnogi drugi.

 

SERBIAL

Nekoliko činjenica o Serbialu:
Proizvodna hala - 700 m2
Kancelarijski prostor - 300 m2
Izložbeni prostor - 200 m2
Projektovani broj zaposlenih u prve dve godine  20

 

Pročitano 1799 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 08 2016
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com