шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

al&pvc revija al&pvc revija

O nama Istaknut

AP Generalno Napisano  ponedeljak, 26 decembar 2016 15:36 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Naš zadatak je da vašu ključnu poruku prenesemo tamo gde treba 

AL & PVC, revija specijalizovana za aluminijumske i  PVC sisteme,  ima najdužu tradiciju na prostorima bivše Jugoslavije kad je u pitanju predstavljanje radionica, firmi , kompanija i njihovih proizvoda  iz ove građevinske delatnosti.

Družeći se sa revijom AL & PVC, već  15 godina, naši čitaoci su uvek bili blagovremeno obavešteni o svim važnim događajima iz branše. Zato ne vidimo razlog da tako bude i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujući  našim stručnim konsultantima  AL & PVC  vam pruža proverene informacije o svim važnim novitetima, tehničkim karakteristikama i detaljima vezanim za upotrebu aluminijumske i PVC  stolarije u savremenom građevinarstvu.

Ponosno ističemo činjenicu da smo jedini časopis sa ovih prostora koji je postao redovni medijski partner instituta ift iz Rozenhajma na čijim smo godišnjim događajima stalni učesnici.

Uspešnu i dugogodišnju saradnju imamo sa većinom prestižnih sajamskih manifestacija poput BAU u Minhenu, Fensterbau/frontale u Nirnbergu, TUYAP u Istanbulu, INFACOMA u Solunu, BATIMAT u Parizu i SEEBBE u Beogradu na kojima se revija  AL & PVC distribuira i predstavlja u društvu najboljih evropskih i svetskih časopisa iz građevinarstva. 

Zahvaljujući našoj velikoj bazi podataka i kontakata sa domaćim i inostranim firmama i kompanijama iz građevinske delatnosti, predstavljanje vaših radionica, firmi, kompanija, kao i proizvoda i usluga koje nudite, sigurno će imati najbolji mogući efekat, jer, pored distribucije revije AL & PVC na kioscima širom regiona imamo veliki broj pretplatnika na čije adrese stiže svaki broj naše revije.

Na našem portal www. alupress.rs  vam možemo pomoći da vašu poslovnu priču ispričate na nov i orginalan način jer smo obučeni da identifikujemo važna komunikaciona pitanja, utvrdimo kako je kompanija pozicionirana, predložimo strategiju i taktike kojima se najefikasnije mogu targetirati različite ciljne grupe.

Spremni smo i zainteresovani za sve oblike saradnje sa Vašom firmom, u obostranom interesu.          
U mogućnosti smo da vam ponudimo neke od oblika saradnje kao što su reportaže o Vašoj firmi ili delatnosti kojom se bavite ili u vidu klasičnog oglasa. 

Nudimo Vam i besplatan baner na našem web portalu www.alupress.rs i web sajtu www.aluminijum-pvc.com, ukoliko počnemo sa saradnjom.

Pročitano 6363 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 10 januar 2017 12:27
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com