шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Tehni Tehni

TEHNI proširuje ponudu pivot vrata Istaknut

Objavljeno u Aktuelno Napisano  jul 29 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stiže Pivot solutions

TEHNI  ostaje veran tradiciji da pred svaku novu sezonu izbaci na tržište neki novi proizvod. Ovaj put to su nova   vrata serije PIVOT, nazvana  PIVOT SOLUTIONS  

Karakteristika nove serije PIVOT vrata je da su iz ekonomik edicije,  tako da je njihova cena  značajno niža od   standardne verzije PIVOT vrata. Tako da sada, zajedno sa serijom staklenih PIVOT vrata, ali i osnovnom  verzijom PIVOT vrata,  nova vrata predstavljaju treću grupa vrata iz iste serije PIVOT. Na ovaj način je ova edicija kvalitetnih vrata značajno proširena.

 

Moramo napomenuti da su PIVOT vrata postala izuzetno popularna i tražena, prvenstveno zbog svojih prednosti u odnosu na klasična vrata zahvaljujući svojim velikim  dimenzijama sa prostranim prostorom za prolaz. Važan je podatak da nova serija PIVOT vrata više nije skupa i na taj način su dostupna širokom krugu  investitora. Ono što ih izdvaja, pored kvaliteta, je cena koja je neznatno viša od klasičnih vrata iz iste  kategorije sa istom opremom. U Tehniju očekuju da će PIVOT vrata  dobiti još više poštovalaca, ali i ponosnih vlasnika.

 

Porudžbine će biti moguće već od sredine leta po već ustaljenoj praksi iz fabrike TEHNI XANTHI preko firme u Beogradu -TEHNI Beograd.  Istovremeno, za sve zainteresovane je raspoloživa elektronska verzija na sajtovima firme u Beogradu i u Ksantiju.

 

Već dosta puta smo pisali o tome da je srpsko tržište generalno pokazalo veliki interes za PIVOT vrata, a svojevrstan kuriozitet predstavlja činjenica da je interes kupaca prevazišao interesovanje za klasična vrata sa skrivenim krilom.Reč je o vrlo interesantnom  podatku jer su klasična PIVOT vrata često duplo skuplja od njihovih pandana sa skrivenim krilom i približno istom opremom. Zbog toga će biti zanimljivo pratiti interesovanje kupaca  za novu PIVOT SOLUTIONS seriju ili će se tražnja i dalje fokusirati samo ka skupljim modelima.

 

Osnovna oprema

Sva osnovna oprema za PIVOT SOLUTIONS seriju ostaje ista. Mehanizam sa više mesta zabravljivanja je nemačke proizvodnje, kvaka sa unutrašnje strane, rozete, rukohvati sa spoljne strane kao i utopljeni rukohvat sa spoljne  strane su i dalje alternativne mogucnosti.

Dodatna oprema

Što se dodatne opreme tiče za vrata PIVOT SOLUTIONS, ona ostaje ista, a to se odnosi na led svetlo, otvaranje na otisak prsta, šifru ili blutut, kao i mehanizme za kontrolisano (usporeno) otvaranje sa naglaskom na skriveni mehanizam.

RAL karta

Sva vrata nove serije PIVOT SOLUTIONS se farbaju u razlicitim bojma po RAL karti, a dostupno je i dvadesetak boja  imitacije  drveta. Pored toga sa spoljne strane vrata se mogu obložiti staklom u dve boje (crno i belo). Bitno je naglasiti da sva vrata PIVOT serija mogu da rade i kao dvokrilna sa fiksevima sa obe strane vrata i sa nadsvetlom.

Pročitano 145 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 29 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 12 2021 0

Kako se pravilno spajaju aluminijumski profili

Velika uloga spojnica Izreka kaže da „alati čine majstora“, koristeći nju moglo bi se reći…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com