шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal ALUPRESS, specijalnu reviju za aluminijumske i PVC sisteme. Korišćenjem bilo kog dela ALUPRESS portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem ALUPRESS portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo ALUPRESS portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen na ALUPRESS portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka ALUPRESS portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu ALUPRESS portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na ALUPRESS portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkracem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

ALUPRESS sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje ALUPRESS portala koristite na vlastitu odgovornost i ALUPRESS se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

ALUPRESS portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. ALUPRESS portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

ALUPRESS nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na ALUPRESS portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na ALUPRESS portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na ALUPRESS portalu i izvan ALUPRESS portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te ALUPRESS portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa..

Pristup ALUPRESS portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

ALUPRESS zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama ALUPRESS portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na ALUPRESS portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com