шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehni tehni

Tehni Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jun 27 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Lider u proizvodnji aluminijumskih vrata

TEHNI je u proteklom periodu postao vodeći proizvođač vrata sa skrivenim krilom

TEHNI kao osvedočeno najveći proizvođač ukrasnih panela u jugoistočnoj evropi počeo je proizvodnju aluminijumskih vrata pre sedam godina. U proteklom periodu postao je vodeći proizvođač vrata sa skrivenim krilom. Potvrda toga je uspešan izvoz vrata u sve zemlje zapadne evrope, a najviše u Nemačku i Francusku, kao i u zemlje arapskog sveta i Bliskog istoka. Osim toga Tehnijeva vrata se prodaju u skoro svim zemljama Mediterana.
Činjenica je da vrata sa skrivenim krilom sve više potiskuju vrata sa panelom zato što vrata sa panelima od 20 ili 24 mm ne zadovoljavaju zapadne standarde u pogledu toplotne i zvučne izolacije. Tek panel debljine oko 40 mm zadovoljava minimalne standarde, ali je proizvodnja takvog panela skuplja pa su troškovi izrade vrata sa panelom od 40 mm i vrata sa skrivenim krilom od 50 mm skoro isti. U takvoj situaciji prihvatljivija je izrada vrata sa skrivenim krilom jer su estetski lepša, ujedno praktičnija su za održavanje.

Zbog činjenice da se skoro celokupna proizvodnja vrata prodaje na zapadu, Tehni je investirao u dizajn i proizvodnju novog sistema profila za izradu vrata koja mogu da konkurišu svojim karakteristikama i dizajnom svim zapadnim proizvođačima. Kupci su prepoznali kvalitet pa su danas Tehnijeva vrata vrlo aktuelna poput vrata bilo kog proizvođača iz Evrope sa višedecenijskim iskustvom.
Tehnijeva vrata su izrađena od AL profila debljine spoljnog zida od 3 mm, a opremljena su sa pet fiksnih dihtunga i letvom sa padajućim dihtungom koji se spušta iz krila kada se vrata zatvore. Na vrata se standardno ugrađuje isključivo nemački okov.
Sva vrata su atestirana u Nemačkoj i Francuskoj, (ift Rosenheim i CTSB), a koeficijent zvučne i termo izolacije se spušta i do 0,86.
Do sada su najveću tražnju imala vrata iz serije SUPERIOR LINE i vrata iz serije PIVOT.
Od nedavno Tehni je krenuo u razvoj novog sistema čija je osnova aluminijumski profil koji zamenjuje panel prilikom oblaganja vrata. Taj isti profil, s obzirom da se izvlači u šipke dužine i do 6 metara može da služi i za oblaganja zida oko vrata. Na ovaj način se dobija jedinstvena celina zato što je zid sa vratima obložen jednom vrstom panela u istoj dekoraciji i u jednoj ili više boja.
Rezultat je efektna ambiejentalna celina koja je idealna za oblaganje velikih ulaznih holova i atrijuma, a može da služi i za spoljno oblaganje fasada ili samo pojedinih delova fasada.
Moramo da naglasimo da je ovaj novi sistem kompletan jer pored vrata raznih tipova i modela, sadrži i profile za podkonstrukciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitano 1916 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 27 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com