шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Tehnomarket solar Tehnomarket solar

Tehnomarket SOLAR – novo poglavlje u oblasti obnovljivih izvora energije

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 12 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Savremeni trendovi u proizvodnji energije polako, ali sigurno sve veću važnost daju obnovljivim, ekološkim izvorima energije u odnosu na tradicionalne, poput fosilnih goriva.

 

U korak sa time javlja se i trend decentralizacije gde su masivne elektrane zamenjene većim brojem manjih koje se lakše uklapaju u okruženje i svakako ostavljaju daleko manji trajni trag u prirodi koja nas okružuje. Među svim obnovljivim izvorima energije solarna energija najjednostavnija je za iskorišćenje – kako za elektrane  i industriju, tako i za pojedinačna domaćinstva i u ovom trenutku je u najvećoj ekspanziji. Ovo je propraćeno i odgovarajućim inicijativama i subvencijama koje dodatno pomažu što širem usvajanju ove tehnologije i smanjenju emisije CO2 na regionalnom i globalnom nivou.

 Tehnomarket SOLAR sistem podkonstrukcije za solarne panele nudi kompletno, zaokruženo i sistemsko rešenje za instalaciju solarnih panela koje je potpuno modularno i pogodno za sve kapacitete od kućnih instalacija do solarnih elektrana velike snage.

 

Sistem SOLAR namenjen je montaži na svim tipovima podloga-ravnim i kosim krovovima, vertikalnim zidovima i fasadama, kao i na tlu. Optimalne dimenzije profila omogućuju montažu pojedinačnih panela velikih dimenzija, uz maksimalno opterećenje od 150kg/m2. Podržane su debljine panela od 30 do 40mm, bez ograničenja broja panela ili veličine kompletne instalacije. Profili konstrukcije su sirovi, dok površinska obrada vidnih površina profila može biti plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.

Kompanija Tehnomarket maksimalno je prihvatila i implementirala solarnu energiju u svom poslovanju, sa dve solarne elektrane kapaciteta 140 i 450kW koje u potpunosti zadovoljavaju standardnu operativnu potrošnju i omogućuju neometan rad uz snabdevanje električnom energijom u potpunosti generisanom putem solarnh panela instaliranih na postojećim proizvodnim objektima.

 Od početka plasmana sistema SOLAR instalirano je gotovo 20 MW snage na više projekata, što je sjajan uspeh i još važnije jak signal da se i na domaćem tržištu situacija brzo menja na bolje i po svim parametrima usklađuje sa daleko razvijenijim zemljama po ovom pitanju.

Pročitano 184 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 12 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com