шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Klaes Klaes

Klaes Web Fensterbau se uspešno nastavlja…

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 07 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

Drugi Klaes Web Fensterbau je uspešno prošao digitalnu scenu. Mnogi kupci su iskoristili priliku da se informišu o novim rešenjima i idejama za dalju digitalizaciju svojih kompanija.  Neverovatno je koliko su prednosti Web-prezentacija danas prihvaćene.

Neki od onih koji su se registrovali nisu prisustvovali uživo, ali su naknadno pristupili snimcima. Treća i poslednja nedelja Klaes web fensterbaua bila je fokusirana na centralne elemente za opsežnu digitalizaciju: Klaes Info Manager, ELO i Klaes e-prod. Pored toga, na programu je bio i novi program obuke – Klaes Web Campus. 

  • Organizujte svoju kompaniju

Tim Soller (prodajni tim Nemačka) predstavio je u prezenataciji na engleskom alate koje Klaes Info Manager koristi za podršku organizaciji u kancelarijskom random procesu. Ovo uključuje dokumentovanje razgovora, proaktivno pokretanje radnih zadataka, automatsko generisanje zadataka i prenos informacija.

Andreas Prophet (prodajni tim Nemačka) je dodatno potkrepio ove prednosti direktnim informacijama iz prakse. Njegov kupac Pia Harmicar iz Gaufeldena detaljno je opisao kako je rešenje uvedeno korak po korak, šta je ovime organizovano i koji su dalji koraci koje će preduzeti.

  • Rešenja iz Klaes e-prod projekata

Achim Binder (šef tehničke prodaje) nije bio toliko fokusiran na pokazivanje novih rešenja, već na predstavljanje zanimljivih primera projekata kupaca koji su već realizovani sa Klaes e-prod. Na engleskoj prezentaciji Claudiu Terpeziceanu (e-prod konsultant) je pokazao ove primere uživo sa stvarnim rezervacijama u razvojnoj verziji kod kupaca. Na primer, proizvođač vrata sa dve proizvodne lokacije radi sa jednom zajedničkom verzijom. Na nemačkom, Denis Marner (koordinator projekta e-prod) bio je odgovoran za praktične primere i takođe je pružio informacije o tome kako dobavljači mogu da se integrišu u digitalni radni tok. 

  • DMS Ne - ECM!

Iza pomalo zagonetnog naslova čekala je veoma zanimljiva veb prezentacija o ELO i Klaes integraciji. Kevin Buddenberg (ELO) je prvo objasnio zašto ELO više nije samo sistem za upravljanje dokumentima, već zašto je naziv Enterprise Content Management prikladniji. Pored dokumenata, radi se o fajlovima i mejlovima – drugim rečima, čitavom digitalnom „sadržaju kompanije“. A pored arhiviranja, radi se i o izdvajanju sadržaja i prosleđivanju na druga rešenja. Jedan primer je sadržaj fakture za preliminarni konto i prenos u sistem finansijskog računovodstva (FIBU). David Nelles (tehnička prodaja) je dodao način rada u Klaes-u, jer se kroz inteligentnu integraciju „ELO sadržaji” mogu koristiti u Klaesu i direktno arhivirati – automatski u pozadini ili „ručno” u procesu.

  • Digitalno učenje

Philipp Eilers (Tehnička podrška) i Nils Soller (Šef aplikacionog inžinjeringa) predstavili su posebno digitalno rešenje - novi Klaes Web Campus. Mnoge zanimljive teme za učenje već čekaju na ovoj inovativnoj platformi. Velika prednost je što se video snimci mogu koristiti prema sopstvenoj zamisli -u  bilo koje vreme, sa bilo kojom brzinom i koliko ponavljanja. Tako postavljene ciljeve učenja je moguće veoma uspešno ispuniti!

 

Caption: Multifunkcionalno stablo pruža uvid u projekte, a Klaes Info Menadžer organizuje radni tok “u kancelariji”.

 

Caption: Sa Klaes e-prod proizvodne informacije se distribuiraju potpuno digitalno na odgovarajuće radne stanice u proizvodnji i pozivaju skeniranjem komponente koje je potrebno obraditi.

 

Pročitano 149 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 07 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com