шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Tehnomarket Tehnomarket

TEHNOMARKET predstavio projekat

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  maj 09 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Viceroy Kopaonik Resort           

Pored VENT Rivet podkonstrukcije, kompanija Tehnomarket isporučila je i niz drugih proizvoda – ograde, aluminijumske pregrade između pojedinačnih terasa, aluminijumsku lamperiju i namenski ekstrudirane dekorativne aluminijumske profile koji se nalaze u zoni ulaza

Viceroy Hotels & Resorts, ugostiteljska grupacija iz Los Anđelesa, otvorila je svoj prvi hotel u Evropi baš na Kopaoniku. Hotel je druga planinska destinacija grupacije, nakon američkog Snowmass-a i zamišljen je kao savremeno internacionalno planinsko odmaralište gde će turisti celoga sveta moći da se upoznaju bogatom kulturnom istorijom regiona i prirodnom lepotom nacionalnog parka. Ovaj zaista impozantni projekat nastao je u u svetski poznatim studijima WATG i Wimberly Interiors i odlikuje ga niz naprednih tehničkih rešenja.

Kako je inspiracija prilikom projektovanja i dizajna hotela otkrivena u motivima Starog Rudišta i netaknute prirode, svi materijali i dizajnerska rešenja usvajaju prirodnu lepotu Kopaonika kroz prirodno drvo, kamen, bele akcente i otvorenim prostorima koji upućuju na otvorene planinske predele.

Fasada objekta rešena je na tehnički visokom nivou, uz primenu Tehnomarket VENT Rivet sistema podkonstrukcije ventilisane fasade prilagođene Knauf Aquapanel pločama preko kojih je apliciran klasičan završni sloj, kao i kamen u ostalim zonama kako bi objekat dobio u potpunosti autentičan izgled. Ovo rešenje nudi sve prednosti ventilisane fasade -  odlične izolacione sposobnosti, provetrenost fasadnog sklopa, brzu ugradnju i izuzetno visok kvalitet i uniformnost gotovih fasadnih površina uz izgled klasičnog planinskog objekta koji se savršeno uklapa u prirodno okruženje.

Pored VENT Rivet podkonstrukcije, kompanija Tehnomarket isporučila je i niz drugih proizvoda – ograde, aluminijumske pregrade između pojedinačnih terasa, aluminijumsku lamperiju i namenski ekstrudirane dekorativne aluminijumske profile koji se nalaze u zoni ulaza.

 

VENT sistemi podkonstrukcije – fasadno rešenje za sve materijale

 

Kako bi svojim klijentima ponudio potpunu uslugu, Tehnomarket je razvio sisteme aluminijumskih podkonstrukcija koji će nositi ne samo obloge od aluminijumskih kompozitnih i saćastih panela, već i drugih obloga iz sveta ventilisanih fasada. Sistemi iz grupacija VENT i TMTP dele se na panelne i kasetne, prema načinu obrade fasadnih panela.

 

Panelni sistemi: Rivet, Tack, Hide, Stone, Continual, Stone i Rock pogodni za sledeće obloge: aluminijske kompozitne panele  Larcore, HPL laminirane ploče, staklo, granitnu keramiku, kamen, fiber-cementne ploče, limove, Aqua-panel, polikarbonatne ploče i drugo.

 

Kasetni sistemi: Box, Slider, Bolt, Gasket, Fit – pogodni za kompozitne panele Larson i pune limove.

 

Kombinacijom sistema, njihovih tehničkih mogućnosti i pojedinim specifičnim elementima Tehnomarket-ove podkonstrukcije, razvojni tim ove kompanije osigurao je rešenje za efikasno postavljanje najvećeg broja fasadnih obloga koje pripadaju modernom dobu.

Pročitano 73 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno maj 09 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com