шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Ramlast Ramlast

RAMPLAST by DINAMIC SELLING GROUP Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 01 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Rastemo zajedno

U ovim teškim vemenima kada sedrugi proizvođači se suočavaju sa ozbiljnim problemima, Ramplast raste i ima velika očekivanja za ovu i narednu godinu

U susret novom vrhu sezone ekipa Ramplast-a dobila je nove članove koji će omogućiti brzu efikasniju i bolju uslugu našem povećanom broju kupaca.

Novo savremeno skladište potpuno odgovara sadašnjim, ali i budućim potrebama Ramplasta. Prelazak u novi magacin pokazao se kao veliki uspeh zbog čega kompanija već od početka godine raste na svim nivoima.

-“U novom skladištu smo povećali zalihe profila. Sada možemo svakog trenutka da izađemo u susret našim partnerima, a ubacili smo i nove proizvode za koje u starom magacinu nismo imali mesta, kao na primer PVC panele. Vođeni ovim uspehom, već narednog meseca ćemo otvoriti jos jedno skladište u Srbiji. Naš trud i orijentacija prema našim kupcima pokazali su se kao odlična strategija i naši partneri su to prepoznali. I ubuduće ćemo raditi na poboljšanju i razvijanju naših usluga, u tom cilju povećali smo našu „ekipu“, dovođenjem novih kolega, kaže ekskluzivno za ALU&PVC, Iulius Cristofor, prvi čovek Ramplasta u Srbiji i regionu.

Stalni napori zaposlenih u kompaniji RAMPLAST Srbija su adekvatno nagrađeni od strane „tržišta“ i doneli su nova partnerstva koja su primorala Ramplast u Srbiji da se preseli u novo, mnogo veće skladište i logistički centar iz kojeg se partnerima iz cele bivše Jugoslavije distribuiraju PVC profili i ostala roba. Ovaj potez je bio neophodan zbog povećanog broja unutrašnjih i spoljnih partnera. Takođe, RAMPLAST u Beogradu je dobio novu ulogu - logističkog centra za celu bivšu Jugoslaviju i Albaniju.

Budući da smo logisticki centar za celu bivšu Jugoslaviju, nabavili smo novo veliko dostavno vozilo koje će nam omogućiti brzu dostavu robe do naših sadašnjih ali i budućih kupaca, a uz put smo na ovaj način povećali kvalitet naših usluga i ozbiljno poboljšali pristup tržištu”, naglašava Iulius Cristifor.

SOLID 700

Tokom aprila RAMPLAST je zbog  velikog rasta cena sirovina uveo u upotrebu novi  šestokomorni sistem od 70mm -SOLID 700 koji je kreiran da zadovolji sve aktulene zahteve širokog sloja kupaca PVC prozora i vrata. Novi sistem se nalazi na zalihama u pet dekor boja - mahagoni, wenge, tamni hrast, zlatni hrast i antracit, kao exterior antracit - unutrašnje belo.

Novi sistem SOLID 700 je mnogo otporniju na dnevna kolebanja cena sirovina i zato pruža veću stabilnost cena kako proizvođaču tako i distributeru, a sve to je povoljno za krajnjeg kupca. Pored toga sistem SOLID 700 je eco friendly sa životnom sredinom  jer se u procesu ekstrudiranja koriste materijali koji mogu da se recikliraju u skladu sa vazećim EU normama. Velika prednost ovog sistema leži u činjenici da se više ne koristi marker za korekciju kod zavarenih uglova.

Sprema se SOLID 800

Početkom sledeće godine Ramplast uvodi i drugi novi sistem, SOLID-800, kojim će u potpunosti zadovoljiti potrebe kupaca za savremenim sistemima PVC profila.

 

DYNAMIC SELLING GROUP doo

Adresa: Dragutina Zaplanjca 46, Borča, Beograd

Telefon:   +381 11 427 07 82

Mob:        + 381 69 236 00 75

E mail:      Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Pročitano 133 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 01 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com