шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Klaes Klaes

Klaes nudi softverska rešenja za efikasne radne procese Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  novembar 29 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prozori, vrata, fasade i zimski vrtovi

Horst Klaes GmbH & Co. KG iz Nemačke nudi softverska rešenja za širok spektar grupa korisnika u industriji - proizvođače, dilere i preprodavce prozora, vrata, fasada i zimskih bašti. Osnovna ciljna grupa su i dalje proizvožači prozora - bez obzira na veličinu preduzeća. Cilj svih ovih grupa korisnika je jasan - oni žele da rade efikasno sa svojim obimnim asortimanima proizvoda.

 

Gotovo ujednačen način rada u svim vrstama materijala je osnovni Klaesov razvojni cilj, jer olakšava opšti način rada i smanjuje napor u obuci. Postoje samo značajne razlike u tehničkim detaljima na nivou profila. Pored toga, veoma efikasno snimanje konstrukcija postiže se inteligentnim pre-alokacijama i ekstenzivno promenljivim tipovima vezanim za narudžbine. Na ovaj način, različiti ulazni sistemi se mogu koristiti za različite grupe korisnika – od jednostavnih i brzih po tipu liste, do veoma složenih detaljnih konstrukcija sa skalabilnim nivoima nabavke.

Izrada prozora za zanatlije

Klaes ima sopstvenu liniju proizvoda za ovu ciljnu grupu: Klaes Vario. Transparentna organizacija radnog procesa počinje sa multifunkcionalnim stablom imenika za pojedinačne korisnike i takođe podelom rada između nekoliko korisnika. Ipak, rešenje ima punu moć dizajna za eksperte za prozore - sve tipove prozora, kao i rešenja za preduzeća sa industrijskom proizvodnjom. Sve varijante konstrukcije se kreiraju od elemenata profila i veze prilikom unosa, i ne moraju biti unapred definisane tokom prikupljanja podataka. A tehnologija, cena i tekst dokumenta se kreiraju u jednom koraku.

 

Aktivna saradnja sa industrijom dobavljača osigurava da se glavni podaci Klaes-a pojedinačno pripremaju od dobavljača - na primer profila, okova i stakla. Integrisani veb konfiguratori za roletne i panele za vrata još više smanjuju „sopstvene matične podatke“ i omogućavaju saradnju „Industrije 4.0“ sa dobavljačima: kada se prozor ponovo kodira podacima dobavljača se pristupa direktno. Skice, cene, tekstovi, tehničke informacije i jedinstveni ID porudžbine se prenose na proizvod i dalje se obrađuju. Koordinisani servisni paketi kompanije Klaes omogućavaju brz početak - čak i ako su uključene konekcije sa mašinama. Ako je potrebno, koristi se Klaes CAM i osigurava da kompletan softver dolazi iz jednog izvora za CNC projekte.

Povećajte efikasnost

Multifunkcionalno stablo foldera ne samo da obezbeđuje transparentnost, već takođe omogućava razdvajanje i spajanje stavki – čak i deo po deo – u svakom koraku radnog toka. Na primer, prozori i ulazna vrata u posebnim proizvodnim nalozima su prodata zajedno, ali se proizvode i isporučuju odvojeno. Ovako definisani proizvodni nalozi zatim prolaze kroz proizvodnju - ako je potrebno automatski razdvojeno u proizvodne serije kako bi se optimalno iskoristile mogućnosti proizvodnje. Sveobuhvatni matični podaci takođe imaju pozitivan efekat  jer proizvodna dokumentacija sadrži sve informacije potrebne za proizvodnju.

 

Dalji razvoj

Raznolikost proizvoda se neće smanjiti i dodatno će podstaći zahteve celokupne organizacije. Zbog toga Klaes naporno radi na daljoj optimizaciji ovih oblasti. U Klaes e-produ planiranje proizvodnje je već postavljeno na novu osnovu. Napredak procesa se prikazuje veoma transparentno preko "Kanban kontejnera", ​​i sa ovim kontejnerima se proizvodni nalozi mogu brzo i lako postaviti u željeni redosled. Povezivanje dodatnih Web konfiguratora od dobavljača takođe igra važnu ulogu tako da se pored roletni i panela za vrata, drugi proizvodi i komponente mogu lako integrisati u celokupni radni tok. Zajedno sa redukcijom održavanja podataka ovo je od posebnog interesa za sve proizvođače prozora i trgovce.

 

Horst Klaes GmbH & Co. KG

53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.klaes.com

Pročitano 119 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno novembar 29 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com