шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Klaes Klaes

Klaes organizuje vašu kompaniju Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  oktobar 08 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Inovativna  rešenja za industriju prozora, vrata, fasada i zimskih bašti

Digitalizacija transparentno pomaže u poboljšanju i skraćivanju procesa i radnih tokova. Klaes nudi inovativna  IT rešenja za sve oblasti kompanija, koja podržavaju proizvođače prozora,vrata,fasadi i zimskih bašti na visko efikasan način. Od malih zanatskih preduzeća preko trgovaca do velikih proizvođača, svi će pronaći optimalno Klaes rešenje – rešenje koje inteligentno spaja sva područja kompanije sa drugim.

Svaka komponenta prolazi kroz mnoštvo različitih radnih koraka. Transparentna komunikacija i informacije važna su osnova za efikasnost. Da bi mogli da rade na ovaj način  svi procesi kompanije moraju biti optimalno povezani. Profesionalni softver je neophodan softver koji u potpunosti upravlja administracijom, planiranjem, i proizvodnjom od ponude do fakture.

U kancelariji

S Klaes -ovim rešenjima složeni organizacioni zahtevi postaju gotovo sporedna stvar. Klaes nudi sve alate potrebne za postavljanje temelja za uspešan rad već od početne faze. Pozicije se mogu stvoriti u trenu - drvo, drvo -aluminijum i PVC se obrađuju na isti način, ali u pozadini se rasčlanjuju do najsitnijih detalja, u zavisnosti od materijala. Uz slobodnu konstrukciju ili putem samo-definisanih tipova - kojima se automatski dodeljuju podrazumevane vrednosti za trenutni zahtev.

Ponude, narudžbine, otpremnice, fakture - sve je prikazano izuzetno jasno u odnosu na dokumente i projekte. Cene se izračunavaju automatski i dogovoreni popusti za kupce se automatski uključuju. Planiranje kapaciteta osigurava utvrđivanje mogućih datuma isporuke - ili proverava da li se kupcu može ispuniti željeni datum isporuke.

Nakon što je narudžbina poslata, svi potrebni podaci mogu se opciono prebaciti u jednu ili više narudžbina. Ili se artikli iz više ponuda mogu kombinovati u jednu narudžbinu. Ovaj fleksibilan način rada omogućava precizno prilagođavanje protoka dokumenata potrebnom proizvodnom nizu - npr. ako se ulazna vrata isporučuju nakon prozora.

 Uz administraciju Klaes naloga, ili upravljanjem materijalima Klaes-om potrebni materijali se isporučuju na vreme. Narudžbine se šalju dobavljaču putem e-pošte ili se informacije razmenjuju dvosmerno u pozadini putem openTRANS -a. Podaci o proizvodnji takođe mogu doći u proizvodnju na dva načina - tradicionalno na papiru - ili digitalno sa Klaes e -kontrolom za kontrolu mašina i Klaes e -prod za organizaciju proizvodnje i isporuke.

Snimanje potrebnih pozicija je vrlo jednostavno - a planiranjem kapaciteta  mogući datumi isporuke za porudžbinu se odmah određuju.

U proizvodnji

 

Sa Klaes e-control podaci o mašini su savršeno pripremljeni. Bez obzira da li se radi o sečenju, bušenju ili glodanju - sve obrade je potpuno automatizovane. Obradni centri ili automatske mašine za zavarivanje izvode nekoliko radnih koraka u jednom radnom koraku - i ovde Klaes osigurava sigurnu kontrolu mašine.

Klaes e-prod - digitalni organizacioni alat za proizvodnju - optimalno se prilagođava proizvodnji, jer kao intranet rešenje može komunicirati sa postojećim sistemima na izuzetno fleksibilan način, ili organizuje celu liniju. Po želji, tačno potrebne informacije za obradu komponente mogu se pozvati skeniranjem na bilo kojoj radnoj stanici u proizvodnji.

Podaci o proizvodnji se u potpunosti digitalno distribuiraju na odgovarajuće radne stanice, i pozivaju sa Klaes e-prod skeniranjem komponente koju treba obraditi.

Sveobuhvatan servis

Digitalizacija otvara mnoge mogućnosti. Za uspešnu implementaciju i održivu kontrolu korporativnih procesa, pored pravih rešenja potrebna je i aktivna podrška softverskog partnera. Godinama Klaes pridaje veliku vrednost sveobuhvatnoj podršci i uslugama za svoje klijente. Produženo radno vreme, individualni koncepti obuke, savršeno usklađene integracije podataka, i konzistentna saradnja sa dobavljačima materijala i mašina važne su komponente.

Povezana kompanija - sa inovativnim Klaes rešenjima, sve oblasti kompanije su transparentno povezane. Ovo čini radne procese još efikasnijim.

 

Horst Klaes GmbH & Co. KG

53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.klaes.com

Pročitano 505 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 08 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com