шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

KLEAS KLEAS

KLAES | Time for trade Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 21 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predviđanja već dugo vode u tom pravcu, a i tržište se takođe kreće tako da trgovina prozorima i ostalim konstrukcijskim elementima postaje sve snažnija. Baš kao kod proizvodnih komapnija postoji takođe širok spektar kompanija koje se bave trgovinom sa različitim poslovnim orijentacijama

Počevši od samozaposlenih koji su orijentisani na montažu i koji ponekad prodaju prozore, do velikih kompanija koje kupcima isporučuju komponente raznih proizvođača pod svojim imenom. I naravno, proizvođači prozora koji svoj asortiman proširuju raznim trgovinskim-trade proizvodima. Da bi mogao da podrži ovu raznolikost odgovarajućim softverom, Klaes ima različita rešenja u pogledu ulazne sistematike, funkcionalnog opsega i sistemske platforme.

Lokalni Softver

 

Klaes Trade je klasično softvresko rešenje za trgovinu prozorima. Zasnovan je na ulaznom sistemu koji omogućava isti nivo  detalja kao prilikom konstruisanja prozora. U isto vreme, jednostavan i brz sistem unosa može se primeniti kod visoko fleksibilnih tipova pozicija inteligentnim preraspodelama. To znači da tehnički obučeni radnici i korisnici koji „samo brzo žele dobiti cenu“ mogu da rade jednako dobro  pomoću ovog rešenja.

 

Klaes trade može da se prilagodi vrlo individualno za organizovanje radniih tokova kompanija različitih veličina. Početna tačka ovog rešenja  prilagođena je trgovcima koji rade sa paketom padataka  svojih  dobavljača i jedine  sopstvene artikle koje koriste su npr, za montažu. Druga ciljna grupa su nezavisni trgovci sa nekoliko korisnika koji žele da budu vlasnici svojih podataka i zato rade bez baze podataka svojih dobavljača. I na vrhu spektra  su velike kompanije sa mnogo korisnika,koje mogu da razmišljaju o dvosmernoj razmeni podataka pomoću CRM sistema.

 

Ovako velika varijabilnost takođe se može integrisati u Klaes-ova rešenja za izradu prozora. Kao rezultat toga, pored sopstvenih podataka o konstrukciji prozora, dobavljač prozora može, takođe, da upravlja i trgovačkim podacima, pa tako proizvedeni i nabavljeni proizvodi mogu biti sačuvani u jedan dokument koristeći isti sistem unosa.  Naravno, softverski moduli rade i  „obrnuto“ - mogu se koristiti za generisanje trgovačkih podataka  za vaše vlastite preprodavce iz proizvodnih podataka.

 

 

Web rešenja

Klaes Webtrade je rešenje za online trgovinu  sa određenim sistemom unosa koji je strožiji i koji radi bez “dubokih” detalja. On je takođe prilagođen unosom na dodir i odgovarajućem dizajnom za mobilnu  upotrebu.To čini ovo rešenje veoma svestranim za preprodavce koji ga mogu koristiti za kreiranje  ponuda, porudžbina i računa. Naravno, sa svojom ličnom adresom i upravljanjem artiklima. Vaša prodajna služba radi ili u cilju  pripreme ponude na licu mesta ili da bi odmah mogla da pruži informacije o svim cenama.

 

Važne prednosti Klaesovih Web rešenja su centralni podaci i laka organizacija pristupa. To znači da se celokupni podaci o trgovanju mogu vrlo lako ažurirati i osigurati tako da svaki korisnik radi sa najnovijim podacima. U isto vreme, pozadina omogućava procenu korisničkih aktivnosti – naravno u skladu  sa pravilima zaštite podataka. Jasno je da je za pristup potrebna samo lozinka i korisničko ime i da se pristup takođe može povući  “jednim klikom”.

 

 Veoma dobra strana je praktično nedostajući hardverski zahtev. Uobičajeni pregledač – to je praktično sve – takođe za višekorisničko rešenje. Pristup putem pregledača takođe pojednostavljuje komunikaciju sa drugim oblastima. Klaes web praćenje omogućava svima koji su uključeni uvid u informacije o toku porudžbine, a Klaes Web poslovanje sopstvenom prodajnom timu pruža podatke o kupcima.

Korišćenje Klaes Webtrade otvara još jedan prodajni kanal. Registracija se može staviti na mrežu kao nezavisna internet prodavnica. Tada krajnji kupci mogu u bilo kom trenutku dobiti vrlo dobru sliku o proizvodnom asortimanu, a pored „normalnog“ prozora mogu upoznati i druge varijante. Ili preprodavci koriste web-cenovnik, a naravno mogu da naruče proizvode i jedni i drugi.

 

Hibrid!

Klaes Cloud Trade povezuje dva sveta na vrlo zanimljiv način, jer puna funkcionalnost i prilagodljivost Klaes Trade-a može biti iskorišćena. Klaes Cloud u isto vreme omogućava centralno pružanje podataka, jednostavnu  kontrolu pristupa, vrlo niske hardverske zahteve i zajednička ažuriranja. Ovde su takođe moguća višekorisnička rešenja, a rad mobilnim telefonom je automatski uključen.

 

Još jedna važna stvar u ovome: sigurnosna kopija podataka je u skladu sa svim zakonskim zahtevima. Na Klaes Cloud-u se prave rezervne kopije podataka svake večeri u dodatnom Data Centru - to znači da se podaci dva puta čuvaju eksterno i shodno tome optimalno štite.

 

Bez obzira kako trgujete - Klaes ima odgovarajuće rešenje i individualne koncepte servisa za brzu i sigurnu realizaciju projekata. Čak i ako se rešenja koriste paralelno za različite ciljne grupe.

 

Horst Klaes GmbH & Co. KG

53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.klaes.com

 

 

Pročitano 819 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 21 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com