шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Ramplast Ramplast

RAMPLAST, kolor PVC profili Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 09 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Koju biste boju odabrali za svoju kuću?

Ramplast nudi široku paletu boja za PVC profile i vaš dvostruko zastakljeni prozor! Na jednostavan način možete odabrati živopisniju, smeliju boju ili, obrnuto, a možete se odlučiti  i za tamnu, ali I za neku od modernih varijanti

Svedoci smo da ponekad prozori od napravljeni belih PVC profila posle 4-5 godina od montiranja počinju da menjaju boju, odnosno da požute. Ove promene nisu poželjne u uslovima kad zivotni vek jednog PVC  profila traje više od 25-30 godina. Međutim, kad PVC profil požuti, to je siguran znak da proizvođač nije u potpunosti poštovao recepturu proizvodnje, tehnologije i sirovina. RAMPLAST profili nemaju taj problem.

 

RAMPLAST je postao lider kad su u pitanju PVC profili u boji. Činjenica je da uvek imaju spremne odgovore i PVC profile za svaki projekat koji zahteva različite nijanse PVC profila, a zahvaljujući odličnim termičkim karakteristikama RAMPLAST PVC profila oni postaju prvi izbor za sve veći broj projekata.

 

Ako ste se umorili od paklene svakodnevne buke koju proizvode automobili, komšija koji kosi travnjak ili radova na gradilištu pored? Dosta vam je rasta cena energije i drugih računa?

Nažalost, ništa od ovoga ne možete da promenite, ali za svoj dom možete odabrati PVC stolariju Ramplast sa dvostruko zastakljenim prozorima! Ne samo da ćete smanjiti troškove računa, već ćete u svakom trenutku moći da uživate u miru i udobnosti u svom domu.

 

Bez obzira da li pričamo o PVC profilima za vrata ili prozore, svi RAMLAST proizvodi poseduju garanciju  visokog kvaliteta što je posledica kvalitetnog rada kompanije u jednom Integrisanom sistemu kvalitet-životna sredina.

 

Sve ovo je samo potvrda činjenice da je Centar za proizvodnju RAMPLAST-a projektovan za visoke standarde kvaliteta kojih se u svakom trenutku pridržava.

 

 

Laboratorija za primer

RAMPLAST u svom sklopu ekstruzije PVC profila ima odlično opremljenu laboratoriju za testiranje i istraživanje fizičko-mehaničkih svojstava sopstvenih proizvoda, a kontrola kvaliteta PVC profila je konstantna jer se neprekidno rade testovi u okviru laboratorije.

 

Saradnja sa lokalcima

Da li znate šta je potrebno da bi se dobio kvalitetan gotov proizvod?

Ramplast radi sa kvalitetnim specijalizovanim lokalnim proizvođačima PVC stolarije.Zbog toga su svi Ramplastovi partneri veliki profesionalci sa velikim iskustvom u proizvodnji i pravilnoj ugradnji PVC prozora. I na kraju, ali ne najmanje važno, svi lokalni proizvođači imaju kompletnu podršku naše kompanije.

 

Pročitano 82 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 09 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
maj 21 2021 0

Energetski efikasni prozori

Iako je samo jedan od elemenata građevine, energetski efikasan prozor je danas sinonim energetske efikasnosti.…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com