шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Kompanija Cvjetnić Mont, Beograd Kompanija Cvjetnić Mont, Beograd

Kompanija Cvjetnić Mont, Beograd Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jun 29 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Tu smo za vas

Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, praćenju zahteva tržišta i raznovrsnosti asortimana firma Cvjetnić Mont je u stanju da konkuriše i mnogo većim firmama. Uspešno sarađuje sa okolnim i evropskim tržištem, kao i sa tržištem Kanade. U narednim godinama očekuje proširenje kapaciteta proizvodnje, kao i širenje prodaje prema inostranim tržištima

Firma „Cvjetnić Mont“ je osnovana 2006. godine, a Draško Miladinović  je već treća generacija koja se bavi proizvodnjom stolarije. Pre toga, naravno, proizvodili su drvenu stolariju, a u skladu sa zahtevima tržišta i novim trendovima od 2006. godine su otvorili firmu koja se počela baviti proizvodnjom aluminijumske i PVC stolarije i izradom pratećih elemenata.

Zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda, praćenju zahteva tržišta i raznovrsnosti asortimana firma Cvjetnić Mont je je u stanju da konkuriše i mnogo većim firmama. Nesporna je činjenica da sarađuju sa okolnim i evropskim tržištem, kao i sa tržištem Kanade,  a u narednim godinama očekuju proširenje kapaciteta proizvodnje, kao i širenje prodaje prema inostranim tržištima.

U firmi  kažu da ne teže u tome da se takmiče sa konkurencijom, već da unapređuju kvalitet proizvoda i usluga kako bi se klijenti sami uverili u kvalitet i delili svoje iskustvo. Smatraju da je najbitnije izgraditi poverenje kod klijenata, kao i uvek biti spreman odgovoriti na zahteve klijenata u bilo koje doba.

U Cvjetnić Montu smatramju da je cena jako bitna stavka, ali ne i najbitnija. Zbog toga to posmatraju drugim očima, a da bi se ispoštovali standarde, kao i kvalitet proizvoda, ne gledaju u najnižu cenu već se trude da ispoštuju odnos cene i kvaliteta kako bi klijentima pružili najbolje usluge.

Kako ocenjujete saradnju sa časopisom ALU&PVC i portalom www. alupress.rs?

U kompaniji Cvjetnić Mont  su veoma  zadovoljni saradnjom sa specijalizovanim revijom ALU&PVC i portalom www. alupress.rs  i nadaju se da će se saradnja nastaviti još većim intenzitetom u narednim godinama.

Birajte najbolje

-Učinite svoj dom prepoznatljivim i unikatnim uz našu pomoć. Oblikujte za sebe svaki deo svoga stana, kuće, vikendice. Naša stolarija dugo će krasiti i čuvati prostor u kojem živite pružajući prepoznatljivu toplinu i ugodnost stanovanja. Birajte vrata i prozore iz naše ponude, kaže Draško Miladinović, direktor.

Adresa:

Pavla Labata 52,
11222 Voždovac (Jajinci)

Telefoni:
011/3943-418
065/3943-418
069/3943-418
011/3943-418
063/8055-845

Pročitano 104 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 29 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
maj 21 2021 0

Energetski efikasni prozori

Iako je samo jedan od elemenata građevine, energetski efikasan prozor je danas sinonim energetske efikasnosti.…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com