шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

AirKey AirKey

Mobilni telefon i gvozdena vrata otvara (kao i drvena, staklena...) Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 28 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

AirKey – digitalni cilindar koji se otvara mobilnim telefonom

Kompanija EVVA, čiji je Cards Print Security generalni zastupnik, svoje poslovanje je posvetila razvoju rešenja za klijente koji žele visok nivo zaštite i razvila AirKey

Savremeni stil života zahteva od nas da budemo brzi i da efikasno odgovaramo na postavljene zahteve. Tako su i zahtevi tržišta na sve višem nivou, jer kupci očekuju isporuku visokog kvaliteta i vrednosti u zamenu za njihovo poverenje – naravno, sa punim pravom. Zato kompanija EVVA, čiji je Cards Print Security generalni zastupnik, svoje poslovanje posvetila razvoju rešenja za klijente koji žele visok nivo zaštite i razvila AirKey. AirKey je digitalni cilindar koji omogućava otvaranje određene prostorije ili objekta pomoću mobilnog telefona ili RFID medija. Sistem je razvijen tako da vlasnik objekta može da dodeli pravo pristupa određenoj osobi putem web aplikacije na računaru. U ovim situacijama vlasnik objekta i korisnik istog ne moraju fizički biti jedan pored drugog.

Šta ovo znači?
Na primer, ljudima koji izdaju smeštaj često se dešava da dosta vremena izgube čekaju goste. Neretko moraju da utroše i ceo dan na čekanje gostiju kojima trebaju da predaju ključ, jer gosti možda i neće stići u dogovoreno vreme na dogovoreno mesto. Kad se ključevi predaju korisnicima, vlasnici apartmana i dalje imaju problem – uvek postoji bojazan od moguće zloupotrebe ključeva. Na našem tržištu je dostupna opcija da iz udobnosti doma ili kancelarije vlasnik smeštaja dodeli pristup gostu i gost mobilnim telefonom može da otvori potrebne prostorije. Na ovaj način štedi vreme za obe strane uz sigurnost da ključ neće biti zloupotrebljen.
Pravo pristupa se određenoj osobi dodeljuje preko web aplikacije. Ono može tačno vremenski određeno i osoba će imati ovlašćeni pristup, recimo, od 28.8. u 12:20 časova do 14.9. u 11 časova, dok pre i posle toga ne može koristiti prostorije.
Ovim sistemom se istovremeno štite i vlasnik i korisnik objekta – vlasnik može da ima kompletan uvid u to kada su prostorije korišćene, kao visok nivo sigurnosti kojima se odlikuju AirKey cilindri. Upotrebom ovih cilindara sprečava se eventualna zloupotreba ključeva, a štede se vreme i novac.

AirKey digitalni cilindri se aktiviraju putem NFC i bluetooth tehnologije. Osobi je potreban pametni telefon i internet kako bi mogla da otvori prostoriju. Na ovaj način vlasnik ima precizan uvid u to kada je neko ulazio u prostorije. Pored mobilnog telefona, za pristup prostorijama može se koristiti i RFID kartica ili privezak. Ovi mediji se jednostavno i po potrebi uključuju ili isključuju iz sistema. Sama instalacija sistema je jednostavna i prilagođena svim vrstama vrata. Nije potrebno bušenje i razvlačenje kablova, jer se digitalni cilindar postavlja direktno, na sama vrata. Koliko je važno da jednostavnim klikom obezbedite klijentima pristup kancelarijama? AirKey je svoju primenu pronašao kako u poslovnim, tako i u pametnim zgradama. Ovi cilindri su pogodni za svaku delatnost ili ekskluzivnije privatne objekte, gde su neophodni fleksibilan način korišćenja, kao i mogućnost kontrole pristupa. Jednostavno odlučite kome će, kada i za koju prostoriju biti odobren pristup na fleksibilan i siguran način.

Visok stepen sigurnosti
AirKey cilindar odlikuje visok stepen sigurnosti, gde je mobilni telefon ključ kom je omogućeno otvaranje prostorija u tračno određenom periodu. U ovom slučaju vlasnik objekta ima kontrolu pristupa, kao i sve informacije o pristupu prostorijama na jednom mestu.

Ekskluzivni zastupnik
Ovi cilindri su dostupni i na našem tržištu, gde je Cards Print Security ekskluzivni zastupnik austrijske kompanije EVVA i AirKey digitalnih cilindara u području bivše Jugoslavije.

Pročitano 549 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com