шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Alupress na sajmu Fensterbau Frontale Alupress na sajmu Fensterbau Frontale

ALU&PVC na Fensterbau-Frontale Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  mart 14 2024 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Jubilarna deseta poseta

Izlaganje i distribucija časopisa ALU&PVC na najvećem ovogodišnjem Sajmu građevinarstva Fensterbau/Frontale u Nirnbergu, znači i nesumljivu potvrdu naše vizije koija traje već punih 23 godine

Na  sajmu građevinarstva Fensterbau/Frontale koji se samo ove godine održava  od 19. do 22. marta ove godine u Nirnbergu  naša revija ALU&PVC, jedina sa ovih prostora, će biti distribuirana na International Trade Press štandovima koji su smešteni na svim glavnim ulazima, ali i na centralnim mestima u nekoliko hala. Pored toga, zahvaljujući našoj dugogodišnjoj uspešnoj saradnji sa institutom  ift Rosenheim specijalizovana revija ALU&PVC će biti distribuirana i na njihovom vrlo posećenom štandu.

Izlaganje i distribucija časopisa ALU&PVC na najvećem ovogodišnjem Sajmu građevinarstva fensterbau/frontale u Nirnbergu, znači i nesumljivu potvrdu naše vizije koija traje već punih 23 godine.

Zato ćemo opet bili jedino specijalizovano glasilo sa ovih prostora koje se izlaže rame uz rame sa najeminentnijim evropskim i svetskim časopisima. Naravno, tu nam je i mesto, među najboljima, sa kojima se već 23 godine takmičimo i na koje se ugledamo, ali i koji se ugledaju na nas.

Ono čime se najviše ponosimo i što sa zadovoljstvom želimo da istaknemo jeste to što je tokom proteklih 22 godine, naša porodica, kako sa zadovoljstvom nazivamo sve naše čitaoce, imala stalni rast, tako da danas ona broji preko hiljadu pretplatnika.  Još je značajniji podatak to što našu porodicu čine poslovni ljudi, vlasnici kompanija, menadžeri, direktori, arhitekte… odnosno svi oni koji se bave biznisom i profitom, čime se ALU&PVC, kao specijalizovana poslovna revija, svrstava u red najtiražnijih i najčitanijih poslovnih štampanih izdanja iz sveta građevinarstva na prostrima od Makedonije do Slovenije.

 

Može i na mobilnom

ALU&PVC  ostaje u službi najboljih, tako da i u narednom period očekujemo predloge i komentare, koje kao i do sada možete proslediti na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na naš portal:

www. alupress.rs  koji možete čitati na svojim desktop računarima, laptopovima, tabletima ili mobilnim telefonima.

Veliki bonus

Moramo da naglasimo da naše učešće na ovako važnom događaju i aktivna saradnja sa renomiranim institutima ift iz Rozenhajma i SKZ iz Wirzburga čiji smo zvanični medijski partneri već 18 godina predstavlja veliki  „bonus“ za našu redakciju koja punih 23 godine izveštava o svim aktuelnim događajima vezanim za građevinarstvo u Srbiji, regionu i Evropi.

 

23 godine uspeha

Prvi broj specijalizovane revije ALU&PVC izašao je marta 2001. godine. Zbog toga naših štampanih  134 izdanja u proteklih 23 godina predstavljaju izuzetan uspeh, ali i obavezu da u narednom periodu inovacijama, novim temama i rubrikama učvrstimo lidersku poziciju u oblasti poslovnih informacija iz sveta građevinarstva, a svojim čitaocima pružimo mnoštvo novog sadržaja za koji verujemo da će im biti od koristi pre svega u poslu, ali i u onom drugom segmentu života zbog koga radimo.

Pročitano 315 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 14 2024
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com