шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Odlična ponuda

Odlična ponuda

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 28 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Emmegi Comet R6 - mašina izvanrednih performansi

Sigurnost, ergonomičnost i jednostavnost pri upotrebi - ovo su tri dobitne karakteristike novog modela EMMEGI CNC centara za obradu profila od AL&PVC, lakih legura i čelika - Comet R6. Ergonomičnost je obezbeđena kako sa aspekta spoljašnjosti, tako i u smislu tehničkih rešenja unutar mašine, kako bi se poboljšao odnos operatera prema samoj mašini, njena upotreba učinila jednostavnijom, sigurnijom i efikasnijom, a troškovi umanjili. Čisti, kompaktni i odmereni geometrijski oblici karakterišu mašinu u estetskom smislu, a kvalitet konstrukcije i komponenti donosi visoku preciznost u radu. Najnoviji proizvod iz porodice mašina Comet, estetski rekonstruisan (i ne samo to), sa novom kabinom i slobodnim prednjim delom za brže operacije postavljanja i uklanjanja profila, pokretnom staklenom zaštitom (koja je zamenila dosadasnji polikarbonat) pruža operateru zaista izvanredan pregled i vrnunski vizuelni komfor.

Ovo su sve važni aspekti po pitanju održive tehnologije, gde se pod održivošću ne misli samo na poštovanje specifičnih standarda usklađenosti sa okolinom, već i o bezbednosti operatera, koji kao ljudski faktor predstavlja centralnu figuru za kompaniju Emmegi, čak i u kontekstu moderne digitalne fabrike kao rezultata industrijske revolucije 4.0. Ali ima tu još nečega. Naime dizajn i funkcionalnost su sada intergrisani zahvaljujući mobilnom tunelu, osvetljenju glave elektromotora i podesivoj visini monitora. Tu je i kvalitet izrade, briga o detaljima i završnoj obradi, kao i izbor materijala poput anodiziranog aluminijuma i stakla. Za kraj, ali ne i najmanje važno, tu su i tehnološke inovacije, dovoljno je samo da spomenemo novi interfejs sa ekranom osetljivim na dodir – deo visoko intuitivnog novog softvera, koji omogućava istovremeno prikazivanje različitih funkcija mašine na velikom displeju. Na nivou performansi ističemo brzinu pozicioniranja ose X od 120 m/min i apsolutno pozicioniranje osa koje eliminiše potrebu za fazom nuliranja osa prilikom uključivanja mašine. U prevodu: mašina “uvek zna gde se nalaze njeni pokretni delovi”, čak i kada je ugašena.

Novi model
Upravo opisane karakteristike otkrivaju brigu i pažnju koje kompanija Emmegi posvećuje aspektima kao što su bezbednost i kvalitet rada operatera – što je od suštinskog značaja u jednoj kompaniji koja ide u korak s vremenom.
Novi model, predstavljen na sajmu Fensterbau u Nirnbergu, iznenadio je sve svojim izuzetnim performansama.

Model Comet R6
Naišao je na široko odobravanje proizvođača okvira vrata i prozora, jer je ovo prva mašina sa pet osa i integralnom kabinom koja ima opseg rada po osi X od 7,5 metara i dinamički, naizmenični način rada. Mašina takođe ima sposobnost obrade 5 lica profila dimenzija 250x250 mm. Elektrovreteno snage 8,5 kW u režimu rada S1 sa visokim obrtnim momentom omogućava izvođenje čak i teških obrada, karakterističnih za industrijski sektor. 

Kompanija Emmegi, svetski lider u oblasti projektovanja i izrade opreme za obradu aluminijuma, PVC-a, lakih legura i čelika, konstantno se bavi istraživanjima i razvojem inovativnih rešenja.
Preduzeće ESTE TEAM doo, Beograd se od 2005. godine bavi prodajom i servisiranjem opreme za obradu stakla renomiranih evropskih proizvođača, a od 2015. godine generalni je zastupnik kompanije EMMEGI srl.
Više informacija na www.emmegi.com i www.esteteam.net.

 

Pročitano 1006 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 28 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com