шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

emmegi emmegi

Jednoglave testere Automatica Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 03 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 Emmegi - Este Team

Serija mašina za rezanje Automatica u svakom svom modelu spaja dve osnovne osobine: jednostavnost i efikasnost. U konkretnom slučaju, ove mašine odlikuje maksimalna preciznost rezova pod uglom od 90°, bez potrebe za složenim podešavanjima

Ime “Automatica” nije odabrano slučajno. Odnosi se na radni ciklus. Ove mašine za rezanje sa jednom glavom su, zapravo, opremljene numerički upravljanim sistemom za vođenje profila, koji samostalno rukovodi operacijama pomeranja profila sa tolerancijom pozicioniranja manjom od jednog desetog dela milimetra. Služi za apsolutno precizno rezanje uglova od 90°. Kvalitet reza ostaje nepromenjen čak i kod obradaka nepravilnih profila. Na model Automatica E, konkretno, može se montirati par mosnih stega koje se, zahvaljujući svojoj svestranosti pri podešavanju i kretanju, mogu prilagoditi za stezanje bilo kog oblika. Isto tako, elektronsko upravljanje i sistem stezanja omogućavaju rezanje radnih naloga sa različitim dužinama iz istog profila.

Kretanje testere je uzlazno i može biti na pneumatski ili hidraulični pogon. Veća potisna sila ovu drugu opciju čini optimalnim rešenjem za obradu profila velikog gabarita.
Ista fleksibilnost u radu sa profilima različitog preseka koja karakteriše fazu obrade, prisutna je i u fazi stezanja komada koji se obrađuje. Testera Automatica E može, zapravo, biti opremljena dvema stegama pod uglom od 45 ° koje se mogu prilagoditi profilima nepravilnog oblika kako bi se očuvala preciznost rezanja koja je karakteristična za ovaj model. Mašina je osmišljena da svojom čvrstom konstrukcijom obezbedi optimalne uslove za rezanje.
Kada se izvrši operacija rezanja, jednoglava testera, Automatica E, odvaja obrađeni komad od ostatka profila pomoću automatskog sistema na pneumatski pogon, koji obezbeđuje da radna površina ostane potpuno slobodna.

Sve ovo se dešava pod budnim upravljanjem PLC uređaja, koji je integralni deo mašine.
Takođe je dostupna opcija daljinskog upravljanja, povezivanjem na serijski port.
Ostali modeli iz iste serije, Automatica i Automatica S imaju sistem hoda na pneumatski pogon sa mehaničkim zaustavljanjem koji, za razliku od modela Automatica E, predviđa samo jednu dužinu rezanja, koja se po želji može prikazati na digitalnom displeju. Svakako, preciznost obrade ostaje nepromenjena.
Postoji mnogo različitih načina da se uradi ista stvar; serija jednoglavih testera za rezanje Automatica predstavlja različita rešenja sa zajedničkom osobinom: visok kvalitet rezultata.

Prodajni program kompanije Este Team obuhvata mašine vodećih svetskih proizvođača:
•INTERMAC mašine za obradu stakla, kamena i metala
•EMMEGI mašine za obradu AL&PVC
•TEKNA oprema za obradu profila i panela različitih materijala
•MCD Better alati za obradu AL&PVC
Tu su i mnogi drugi svetski poznati proizvođači mašina i opreme za obradu stakla i metala.
Pored prodaje, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima.
Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.
EMMEGI SRL i ESTE TEAM DOO – Dvojac koji Vam može ponuditi kompletnu opremu za obradu AL&PVC i stakla!

Kompanija Emmegi, svetski lider u oblasti projektovanja i izrade opreme za obradu aluminijuma, PVC-a, lakih legura i čelika, konstantno se bavi istraživanjima i razvojem inovativnih rešenja.
Preduzeće ESTE TEAM doo, Beograd se od 2005. godine bavi prodajom i servisiranjem opreme za obradu stakla renomiranih evropskih proizvođača, a od 2015. godine generalni je zastupnik kompanije EMMEGI srl.
Više informacija na www.emmegi.com i www.esteteam.net.

 

Pročitano 965 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 03 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com