шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Satellite XL Satellite XL

Este Team Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  februar 26 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Satellite XL: Mašina za velika dela

Sav kvalitet i pouzdanost brenda Emmegi su sublimirani u ovaj obradni centar čije su performanse već dobro poznate tržištu.


Satellite XL (na raspolaganju u dužinama: 6.650 mm i 10.350mm) opremljen je pokretnom radnom jedinicom dok se interpolacija vrši po 5 CNC upravljanih osa.
Mogu se obrađivati najrazličitiji profili od aluminijuma, lakih legura i čelika.
Predviđen je za obrade kao što su rezanje, bušenje, urezivanje navoja, obrada glodalom, sve to čak i pod složenim uglovima koji su karakteristični za moderne kompleksne fasade.

Projektovan je za velike proizvođače i stoga je opremljen za postizanje maksimalne produktivnosti i optimizaciju radnih ciklusa i vremena obrade. Postojanje 4 referentna graničnika omogućava obradu i do 4 različita komada. Na svakoj od dve radne stanice mogu se vršiti različiti programi obrade, dok dupli režim rada omogućava još i da se operacije postavke i skidanja komada obavljaju u skrivenom vremenu, tj.  za vreme trajanja obrade jednog komada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magacin alata je postavljen unutar radne jedinice i u njega se mogu smestiti 10 nosača alata (9+1) sa odgovarajućim alatima koji se mogu definisati u skladu sa potrebama obrade, uključujući i testeru prečnika 340mm. Činjenica da je magacin zatvorenog tipa i da se pomera u/iz zone obrade garantuje maksimalnu zaštitu konusnih nosača alata kako od opiljaka tako i od slučajnih udara.

Stege koje se kreću po profilnim vođicama garantuju pravilno i sigurno stezanje čak i profila većih dimenzija. Stegama se mogu fiksirati, maksimalno precizno i brzo, pomoćni elementi – podmetači koji omogućavaju raznovrsnost po pitanju vrsta profila koji se mogu fiksirati i obrađivati. Pozicioniranjem stega se upravlja automatskim putem preko softvera instaliranog na mašini.

Vreteno velike snage omogućava, osim standardnih operacija rezanja i obrade glodalom, još i manje konvencionalne operacije kao što je frikciono bušenje (Flowdrill). Sa odgovarajućom opremom i pripremom mogu se vršiti i operacije krutog urezivanja navoja čime se dobijaju navoji visokog kvaliteta, što je posebno važno npr. pri urezivanju navoja kod slepih rupa.

CNC obradni centar Satellite XL je opremljen i jednodelnom zaštitnom kabinom koja, osim sto štiti operatera, omogućava i smanjenje buke i garantuje maksimalni audio komfor u zoni obrade.
Ostajući u oblasti ergonomije i zaštite zdravlja operatera, Satellite XL može biti opremljen uređajem za usisavanje gasova koji omogućuje, čak i pri dugotrajnim operacijama obrade, dobar kvalitet vazduha u zoni koja okružuje mašinu.

U mašini Satellite XL koncentrisane su sve performanse koje se mogu tražiti od jednog obradnog centra: produktivnost, fleksibilnost, ergonomičnost i praktičnost pri upotrebi.
Eto zašto sa obradnim centrom kao što je Emmegi Satellite XL nema greške!

Pročitano 1473 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 27 2018
Više iz ove kategorije « Rolo Ekspres Dr.Hahn »
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com