шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

pespa pespa

Miljenice savremene arhitekture Istaknut

Objavljeno u Aktuelno Napisano  avgust 27 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Aluminijumske ograde

TEHNI d.o.o. jedan od  vodećih snabdevača  srpskog tržišta  aluminijumskim proizvodima  za stolariju,  već nekoliko godina  vrši promociju  aluminijumskih eloksiranih ograda jednog od vodećih evropskih proizvođača -  PESPA  ALUMIN  

Tokom prethodnih godina aluminijumske ograde PESPA ALUMIN privukle su pažnju svojim izgledom, kvalitetom i pristupačnom cenom. Trenutno za njima vlada veliko interesovanje investitora, ali i krajnjih kupaca koji opremaju ovim ogradnim sistemima svoje zgrade, kuće i vile. Inače PESPA GROUP je jedna od najvećih firmi za aluminijumske ograde u Evropi. Najveći deo svoje proizvodnje plasira na tržišta Italije i Nemačke. U svom asortimanu imaju sve tipove aluminijumskih ograda; za stepeništa, balkone, terase, bazene , restorane… Mora se naglastiti da se radi proizvodima visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom.

Garancija
Važno je napomenuti da ogradni sistemi iz asortimana PESPA imaju sertifikate renomiranih instituta u Italiji i Nemačkoj. Proizvođacka garancija za profile iz programa PESPA na atmosferski uticaj je 25 godina. Kvalitet eloksaže je visok i stalno se kontrolise, jer se ovi ogradni sistemi ugradjuju na objektima na obalama Sredozemnog i Jadranskog mora (Grčka , Albanija, Hrvatska, Crna Gora, Italija ….) gde vladaju uslovi povećanog saliniteta i uticaja sunca. Proizvođač je toliko siguran u kvalitet svog proizvoda pa daje dugogodišnju garanciju.

TEHNI, kao najveći distributer PESPINIH ograda na ovim prostorima, ponosno ističe kvalitet proizvoda na prvom mestu, a zatim i konkurentu cenu koja prati kvalitet. Najbolja potvrda ispravne politike i odabira dobavljača kod TEHNI-ja je konstantan rast prodaje aluminijumskih ograda u Srbiji.

Sertifikati
TEHNI je u prethodnom period verifikovao svoj visok nivo poslovanja primenom i implementacijom Sistema menadžmenta kvalitetom i sistemom upravljanja zastitom zivotne sredine u skladu sa zahtevima standard ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Svi ovi sertifikati su izdati od relevantnih instituta iz EU. PESPA za svoje ograde poseduje sve potrebne međunarodne i evropske sertifikate za rudu aluminijuma i anodizaciju: EU UNI 10681-98.Ovi sertifikati potvrđuju da se ovi ogradni sistemi mogu ugradjivati u industrijskim zonama gde je povećana kiselost vazduha, ali i u primorskim oblastima sa povećanim salinitetom. Sirovina koja se koristi za proizvodnju profila i delova je od legure aluminijuma ROSAL 6063 sa Urala u Rusiji, a u procesu proizvodnje se ne koristi reciklovani aluminijum.

Boja i završna obrada ogradnih sistema
TEHNI na svom lageru uvek ima određene sisteme ograda i gotovih stubova. Lager se deli na boju sirovog aluminijuma, inox-a i manju količinu eloksaže u crnoj boji. Sve ostale boje eloksaže se poručuju direktno iz fabrike.

49 DALIA C 11000
Karakteriše minimalizam i pravolinijske forme kod zastakljenih površina. To je čini idealnom za izradu ograda od stakla za balkone, terase i unutrašnja stepeništa.

Gotovi stubovi ograda
Predstavljaju jedinstven proizvod PESPE gde se krajnjem kupcu nude gotovi stubovi ograde namontirani i kompletno pripremljeni za montažu. PESPA je jedini proizvođač ograda koji nudi ovakav proizvod, a koji radikalno smanjuje vreme pravljenja i ugradnje ograda. Ovo je posebno važno za kupce sa zapada jer u uslovima visokih troškova ugradnje, radikalno smanjuje vreme ugradnje, tako da dobro obučen majstor može za osam časova rada da namontira do 60 metara kvadratnih ograde.

IRIS A1
Ovaj sistem podnih nosača zida od stakla ima više modela i sistema ugradnje. Vrh zida stakla krase rukohvati različtih oblika i veličina, od zaobljenih do pravougaonih.

Pročitano 1207 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 27 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com