шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

siegenia siegenia

ECO SLIDE CO Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  novembar 08 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nova varijanta kliznog okova pogodna za brojne sisteme profila

Ušteda prostora pri upotrebi, robusna u radu i sa proizvodnim prednostima okretno-nagibnog okova. ECO SLIDE CO kombinuje kvalitete prostornog komfora za krajnje korisnike sa prednostima efikasnosti u proizvodnji

Dalji razvoj dokazanog ECO SLIDE kliznog okova nudi krajnjim korisnicima atraktivnu kombinaciju jednostavne upotrebe, intuitivnog rukovanja, energetske efikasnosti i, iznad svega, dizajna. Novo rešenje, koje je dostupno kao alternativa dokazanom ECO SLIDE okovu, impresionira proizvođače stolarije, jer je pogodno za različite sisteme profila i posebno je ekonomičan u  proizvodnji. U tu svrhu, ECO SLIDE CO omogućava da se klizne komponente lako integrišu u mehanizam za centralno zaključavanje.

ECO SLIDE CO se savršeno prilagođava svakoj prostoriji kao svestrano rešenje, koje štedi prostor kao klizni prozor ili klizna vrata. Za razliku od klasičnih balkonskih vrata, ovi okovi nude lak prolaz napolje, zahvaljujući smanjenoj visini praga od oko 45 mm kod kliznih vrata. Kombinuje jednostavnost korišćenja kliznog rešenja sa prednostima nagibnog i okretnog okova. Njegova sveobuhvatna konstrukcija obezbeđuje ugodan životni osećaj i visoku energetsku efikasnost uz pouzdano zaptivanje. ECO SLIDE CO je stoga idealan čak i za hladnije regione.

Jedna od velikih prednosti novog kliznog okova je njegova lakoća upotrebe. Robustan i komforan u isto vreme, izuzetno je intuitivan za upotrebu i stoga neosetljiv na pogrešno rukovanje. Ovo je osigurano kolicima bez potrebe za održavanjem i visokokvalitetnom centralnom bravom TITAN, što je čini idealnim rešenjem u slučaju više korisnika.

ECO SLIDE CO je takođe ubedljiv kada je u pitanju udobnost prostorije, bezbednost i estetika. Kako bi se povećala otpornost na provalu, može se fleksibilno nadograditi do RC2 sa samo nekoliko komponenti. Pored toga, okovi su dostupni na zahtev sa kvalitetnim dizajnerskim komponentama za diskretnu integraciju prihvatnika za zaključavanje u prihvatnu lajsnu.

Ekonomično i svestrano rešenje za brojne sisteme profila.

ECO SLIDE CO takođe dokazuje svoje kvalitete u proizvodnji. Obezbeđena je ušteda vremena i troškova u proizvodnji, preko svestranog i dokazanog TITAN centralnog okova za krilo, koji se mogu koristiti pomoću samo nekoliko dodatnih komponenti i samo jedne multifunkcionalne šine za ram.

Pročitano 94 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno novembar 08 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com