шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

arx door arx door

ARX DOOR Automatski samopodešavajući sistem Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  oktobar 24 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vrhunsko bezbednosno rešenje za vrata

Uzbuđeni smo što možemo da Vas upoznamo sa najnovijim inovacijama u bezbednosti vrata - Automatski samopodešavajući sigurnosni sistem ARX DOOR. Ovaj najsavremeniji sistem menja pravila igre u industriji i već je napravio talase na globalnom nivou

U svojoj srži, ASASS sistem je dizajniran da obezbedi odlične performanse vrata, automatsko zatvaranje i automatsku regulaciju pritiska krila vrata na okvir. Ova inovacija je proizišla iz problema sa kojim se susreo korisnik prilikom korišćenja ulaznih vrata, kada se krilo vrata savijalo usled temperaturnih promena. Ovim rešenjem krilo vrata će uvek pritiskati okvir optimalnom silom, osiguravajući da se vrata lagano zatvaraju i otvaraju.

 

Razvojni tim ARX-a detaljno je proučio ceo sistem, uključujući spoljne faktore kao što su temperaturne fluktuacije, direktno UV zračenje, vlažnost i drugi vremenski uticaji. Ovaj sveobuhvatni pristup rezultirao je raznovrsnim rešenjem koje se sastoji od samopodešavajućeg mehanizma za zaključavanje, automatskog mehanizma ručke i automatskog mehanizma za zaključavanje vrata Comfort.

 

Jedna od primarnih prednosti ove nagrađene inovacije je da se čelične kuke automatski aktiviraju i samostalno zaključavaju kad god je krilo vrata zatvoreno, pružajući odlične mehaničke osobine i obezbeđujući sigurnost korisnikovog doma. Pored toga, funkcija samopodešavanja obezbeđuje da rad zatvarača bude uvek optimalan, bez obzira na krivinu krila vrata, i obezbeđuje dug vek trajanja celih vrata. Ovaj sistem takođe smanjuje gubitak toplote i prodor ambijentalne buke, što ga čini idealnim za one koji se nalaze u blizini izvora buke kao što je prometan put.

 

Ugrađeni rotirajući element u samopodešavajućoj bravi obezbeđuje minimalno trenje u sistemu prilikom otvaranja vrata. Ovo čini vrata udobnim i lakim za korišćenje, pogodnim za decu i starije osobe, jer se radna sila i trenje između pojedinačnih pokretnih elemenata sistema smanjuju.

 

Sve u svemu, ARX DOOR Automatski samopodešavajući sigurnosni sistem je moćno i efikasno rešenje za bezbednost vrata. Svestran je, pouzdan i urađen da traje, što ga čini odličnom investicijom za preduzeća koja traže visokokvalitetna bezbednosna rešenja za vrata.

 

Svojim moćnim i efikasnim dizajnom, inovacija postavlja nove standarde za bezbednost vrata i sigurno će zatalasati svetsko tržište.

Da biste saznali više o ovoj inovaciji koja menja igru i kako može da transformiše bezbednost Vaših klijenata, kontaktirajte nas već danas.

 

Pročitano 168 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 24 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com