шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

elumatec elumatec

Elumatec proširio seriju SBZ 628 Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  april 17 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Maksimalna fleksibilnost

Proizvodjač iz Milakera je proširio svoju uspešnu SBZ 628 seriju i ubacio bazni model SBZ 628 S sa svim važnim baznim operacijama koje su uspešno dizajnirane za manje, metalsko industrijski orijentisane klijente. Pomenuti model je bio predstavljen na sajmu BAU u Minhenu 2019

U srcu SBZ 628 S se nalaze četiri obradne glave na rotacionom prstenu i u produžetku linije agregat za rezanje. Redizajnirana je mašina tako da može klijentima da pruži čak i širi spektar korisničkih obrada. U elumatec-u ističu da je maksimalna fleksibilnost bila ključ u razvoju ovog modela. Rezultat toga su obradne glave sa kojima SBZ 628S može da obradjuje profile u bilo kojoj željenoj kombinjaciji uglova od nula do 360 stepeni, što omogućava korisniku da ima perfektan rezultat obrade, bez obzira na zahteve koje postavljaju oblici profila. Odlična zvučna izolacija i laka dostupnost elemenata za održavanje čine rad sa modelom SBZ 628 S jednostavnim i efikasnim.

Opcije za još bolje performanse

Ulazni magacin SBZ 628 S može da primi od 5 do 10 profila dužine od 3 do 7,6 metara. Prihvataju se sa tri mehaničke ruke i pet podiznih rolera, a može da se postavi i do devet podizniz rolera.

SBZ 628 S ima patentiranu prihvatnu ruku koja poseduje linearni servo motor za brzo pokretanje i kompleksne unakrsne obrade na profilu u apsolutnoj tačnosti. Motorizovani prihvatni modul se automatski podešava i po visini i po horizontali koristeći parametre oblika profila.

Pouzdan i potpuno automatizovan

Integrisani  roler prenosnik fiksira profil kompletno, može da se kreće po celoj dužini profila i rasporedom rolera se podešava da odgovara geometriji profila. Ovo omogućava korisniku da kompenzuje tolerancije na profilu i dozvoljava širokom spektru profila da se pravilno stegnu bez obzira na geometriju, uključujući i one sa najzahtevnijim oblicima. Dodatno roleri za prihvatanje u kombinaciji sa prenosnim rolerima osiguravaju zaštitu profila dok prolazi kroz mašinu da bi se izbegla grebanja ili oštećenja.

Rezni modul  mašine se sastoji od dve rezne jedinice sa snagom od po 5,5kw, što omogućava obradu profila preseka do 200x160mm ili 160x200mm, a dozvoljava uglove rezanja od  45 do  135 stepeni. Pločasti stezači sa većom širinom prihvata i pritiska na profil omogućavaju veoma precizno rezanje i daju potpunu sigurnost da se profil neće pomeriti prilikom obrade, a ploče na prihvatnom stolu se mogu spustiti da ne smetaju u slobodnom transportu profila nakon obrade.

Materijalom se voma osetljivo rukuje prilikom izlaska: prilikom sečenja sistem pomera spoljne stezače u poziciju da polegne obradjene profile na izlazni pokretni prihvatnik. Ovaj proces osigurava kontrolisan transport tokom sveg vremena i čak omogućava prevremeno uklanjanje elementa i nesmetani izlaz ekstremno kratkih elemenata. Roleri za vodjenje profila i svi stezači i stezne ploče mogu biti adaptirane i promenjene  pomoću brzog klipsnog sistema zamene alata na istima (klipsuje se drugi alat koji ima zahtevanu konturu za odgovarajući profil). Korisnici koji žele da seku još kompleksnije profile, mogu da koriste i manuelni mod unosa profila u mašinu za individualne profile sa promenjenom automatizacijom za taj sistem.

Pročitano 412 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 17 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com