шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

roto roto

Roto Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  februar 26 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

ROTO NX 

Uvek prava odluka

Tilt & Turn Roto NX sistem okova postavlja prekretnicu u industiji prozora i balkonskih vrata

Roto počinje 2018. godinu uvođenjem novog Tilt & Turn sistema okova za PVC i drvene prozore - Roto NX. Novi okov sadrži sve što proizvođači prozora očekuju od najprodavanijeg Tilt & Turn sistema okova na svetu, a nove karakteristike ovog okova čine proizvodnju prozora efikasnijom, a Tilt & Turn prozore atraktivnijim.

Šta donosi budućnost?

Proizvođači prozora mogu očekivati od kupaca povećane zahteve za zaštitu od provale, automatizaciju sistema u objektima, kao i različite veličine i dizajn prozora.

Zbog toga će postojati i potreba da sama proizvodnja bude ekonomičnija uz pojednostavljanje proizvodnih procesa. Sa novim Roto NX Tilt & Turn prozorskim okovom, proizvođači prozora će biti odlično opremljeni da se suoče se sa takvim zahtevima. Uostalom, Roto NX podržava proizvođače prozora koji žele da proizvode visoko kvalitetne i pouzdane prozore na ekonomičan način. Proizvađači - korisnici Roto NT koji će preći na Roto NX okov će investirati u sigurnu budućnost jer, kao i njegovi predhodnici, Roto NX oblikuje tržište.

Više informacija o novom okovu Roto NX možete pronaći na web stranici: www.roto-frank.com/de/roto-nx/

Stručnjaci iz Roto i Roto Lean će vam pomoći pri planiranju prelaska na Roto NX.

Svetskom premijerom NX okova Roto piše novo poglavlje napretka u Tilt & Turn priči koju je kompanija Roto više puta "značajno oblikovala". Inovativni asortiman nudi inteligentna rešenja na temu prozora "budućnosti", koji potiče od pouzdanog, stabilnog partnera, a osigurava izdržljivost i visok kvalitet i u najmanju ruku, predstavlja nemačku inženjersku sposobnost. Prelazak na novi sistem okova je zato "uvek prava odluka" za kupce.

Nakon višegodišnjeg razvoja, uključujući intenzivno istraživanje trendova i specifične ankete kupaca, budućnost Tilt & Turn okova ima novo ime - Roto NX. Ovaj okov, širokog opsega, pruža visok nivo efikasnosti, izuzetnu sigurnost, povećan komfor i savremen dizajn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efikasnost

Novi Roto NX Tilt & Turn sistem okova omogućava brz rad i minimizira greške u proizvodnji i prilikom instalacije prozora i balkonskih vrata. Ujedno obezbeđuje minimalni napor prilikom ugradnje okova tokom proizvodnji prozora i manju raznovrsnosti delova, što značajno smanjuje troškove skladištenja i logistike.

Komfor

Svaki Roto NX prozor nudi dodatnu funkciju za balansiranje sobne klime preko integrisane mikro ventilacije. Dodatni komfor za korisnika se ogleda u tome da kada okreće ručicu u položaj nagiba, noćni ventilacijski položaj automatski se aktivira čim ručica prozora dostigne 135 °. Uprkos dodatnim funkcijama, vlasnik nastavlja da koristi poznati redosled otvaranja i zatvaranja prozora. Roto NX nudi i mogućnost da korisnici mogu bez napora da provere svoje prostorije preko elektronskog kontrolnog sistema. Da bi se to postiglo, Roto NX se jednostavno kombinuje sa Roto E-Tec Drive, a ovo rešenje takođe može da se integriše u sistem pametne kuće.

Sigurnost

Nove funkcionalnosti u Roto NX-u, kao što je TiltSafe okov, proširuju zaštitu od provale kod Tilt & Turn prozora. Čak i nagnut, Roto NX TiltSafe prozor nudi zaštitu od provale u skladu sa RC 2 protiprovalnim standardom. Ljudi koji vole da spavaju sa nagnutim prozorima ili žele da ih nagnu kada napuštaju kuću, sigurno će ceniti ovu dodatnu sigurnost. Nova Roto NX ležajna strana za PVC prozore, podržava težine krila do 150 kg, a 130 kg čak i u standardnoj verziji.

Dizajn

Atraktivan prozor se izdvaja dobro dizajniranim detaljima. Skriveni šrafovi, diskretne pokrivne kapice i visokokvalitetno lakiranje kod Roto NX serije naglašavaju moderan dizajn prozora, ležajna strana je sada dostupna i kao lakirana površina u boji titana.

Pročitano 961 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno februar 27 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com