шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

roto roto

14th International Roto Trade Press Day on 12th/13th November 2019 Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  decembar 27 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Bilo jednom u Bad Margenthajmu
ROTO je ove godine, na četrnaestom, tradicionalnom druženju specijalizovanih novinara i rukovodećeg kadra ugostio više od 60 specijalizovanih novinara iz 16 evropskih zemalja

Za održavanje četrnaestog po redu skupa specijalizovanih novinara odabrana je fabrika krovnih prozora Roto Dach und Solartechnologie. Poseta fabrici  je samo potvrdila ono što specijalizovani novinari znaju kad je u pitanje kompanija Roto-Frank AG, a t o je čunjenica da je ROTO je brend sa odličnom međunarodnom reputacijom, tako da je vrlo poželjan na gotovo svakom svetskom tržištu.  

Slogan „German Made“ garantuje da su svi procesi, asortimani proizvoda i usluge širom sveta rađeni po nemačkim standardima kvalitetu i vrednosti koje uključuju kontinuitet, pouzdanost, originalnost, performanse, iskustvo, viziju i inženjersku veštinu, a to se ceni od strane mušterija širom sveta.

Činjenica je da ROTO novinare specijalizovane za građevinsku industriju često vodi u svoje fabrike širom Evrope. U fabrici krovnih prozora u Bad Margenthajmu se jasno videlo šta odlikuje najsavremeniju nemačku proizvodnju. 

Ideja vodilja organizatora  ove tradicionalne manifestacije je da se na ovom međunarodnom seminaru okupe novinari  vodećih specijalizovanih časopisa iz Evrope, kao im da se približe i predstave najnovija dostignuća  kompanije Roto-Frank AG 

„Da budem potpuno iskren,  kada bih proizvodio prozore ili vrata, ja bih se oslonio na Roto. Zbog toga što kompletan paket proizvoda i usluga odgovara najvišim svetskim standardima i dugogodišnjem globalnom imidžu Roto brenda“, rekao mi je kolega iz Engleske tokom jedne pauze za kafu.

Kao što je već postala praksa u predhodnim godinama i ovaj  događaj je iskorišćen za razmenu informacija o aktuelnim temama u kompaniji. Jedna od glavnih tema koje je ove godine kompanija  Roto-Frank AG promovisala je najnovija organizacija i prestrukturiranje kompanije uz dodavanje najnovije divizije za profesionalnu podršku kupcima.

ROTO, pored organizacije Press Day-a, redovno učestvuje na sajmovima vezanim za građevinarstvo kao i na stručnim skupovima i konferencijama. Jedan od najznačajnijih je svakako sajam u Nirnbergu gde se ROTO pojavljuje u ulozi izlagača. Na takvim manifestacijama redovno se razmjenjuju ideje, sreću novi poslovni partneri što je ujedno i prilika za otvaranje novih tržišta i pokretanje inovativnih projekata.

 

Početak druženja

Sve je počelo pre četrnaest godina, prvim danom novinara “Trade Press Day” u sedištu kompanije u Leinfeldenu. Taj prvi sastanak specijalizovanih novinara sa svih evropskih destinacija je postigao veliki uspeh pa je ”druženje”  nastavljeno svake godine. Narednih godina dani novinarskog okupljanja  su uvek održavani na drugim lokacijama, kao što su Barselona, Varšava, Venecija, Beč, Berlin, Štutgart, Grac, Bad Mergenthajm…

 

Večera sa odabranim društvom.

Pored moje malenkosti za istim stolom na svečanoj večeri su sedeli:
Christoph Hugenberg, 
Chairman of the Board of Directors Roto Frank
Andrej Znidrašič,
Roto Frank Mađarska
Marcus Sander,
Chairman of the Board of Directors at Roto Frank Fenster- und Türtechnologie GmbH
Andreas Hartleif,
CEO Veka AG
Stephan Hettwer,
Director of Customers and Markets at Roto Frank Dachsystem-Technologie
Marc Bonjur,
Director Groupe Liebot, France
Dr. Heinz Scharl,
Strategic Management Internorm, Austria

 

Savremena fabrika

Fabrika krovnih prozora Grupe Roto Frank AG je bio ključni razlog zašto je izabran baš Bad Margenthajm za održavanje četrnaestih International Trade Press dana. Tokom ovog zanimljivog događaja, nešto više od se 60 specijalizovanih novinara iz 16 zemalja posetilo je proizvodne pogone fabrike i detaljno se upoznalo sa proizvodima koji se u njoj izrađuju. Pored toga ova informativna tura po fabrici je novinarima  i ostalim gostima pokazla koji su to visoki kriterijumi u proiozvodnom cilklusu koji se striktno poštuju tokom proizvodnje krovnih prozora.

 

Prozori sa naprednim funkcijama

Nova generacija krovnih prozora može imati fabrički ugrađene sve električne komponente, pa tako samo jednim daljinskim upravljačem moguće je upravljati krovnim prozorima ili spoljnim roletnama iz bilo kojeg dela stana, kuće, kancelarije, a status na ekranu daljinskog upravljača daje informacije o tome koji je prozor otvoren ili zatvoren, odnosno koja je roletna spuštene ili samo delomično podignu.

 

Pročitano 586 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno decembar 27 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com