шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

roplasto roplasto

ROPLASTO promovisao aktuelne serije PVC profila Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  oktobar 22 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pojačavamo prisustvo u Srbiji

Kompanija Roplasto iz Bergiš Gladbaha je u saradnji sa lokalnim partnerima uspešno promovisala svoje PVC profile sadašnjim, ali i budućim kupcima

U prijatnom ambijentu lokala u okolini Markovca okupio se veliki broj prijatelja, poslovnih partnera i saradnika Roplasta. Boje domaćina “branili” su  Saša Stević, odgovorni menadžer za Srbiju i region, kao i Miroljub Trifunović, direktor preduzeća Mirex koje je već godinama prodaje Roplasto PVC profile.

Na početku je potrebno naglasiti da je u prethodnom periodu kompanija Roplasto podrobno ispitala tržište i mogućnosti unapređenja  plasmana svojih proizvoda. U tu svrhu vlasnik, Romeo Kovač, je više puta posetio ovaj region gde je mogao da se uveri u sve veće potrebe za distribucijom PVC profila koji zadovoljavaju  visoke evropske standarde, kako u  tehnologiji  tako i u proizvdonji, a poznato je da Roplasto ekstrudira PVC profile vrhunskih performansi.

-Od širokog asortimana proizvoda Roplasto odlučili smo da pored već odomaćenih serija PVC profila sa pet, šest i sedam komora, pojačamo distribuciju serije 9000 MD sa osam komora, zato što su naša ispitivanja tržišta Srbije i tržišta u region pokazala da takvih PVC profila skoro da nema u ponudama dobavljača, posebno ne tog kvaliteta i dizajna, rekao je tokom prezentacije predstavnik Roplasta Saša Stević.

Dobra investicija

Prodajne aktivnosti firme Roplasto započele su još devedesetih godina. Ubrzo su prepoznali da Srbija nakon svih problema u prošlosti, ulaže trud da se što je brže moguće priključi razvojnom ciklusu Evrope. Ovaj trud nije prošao nezapaženo i Roplasto je odlučio da investira u Srbiju otvorivši distributivni centar sa velikim lagerom, kako bi osigurao potpunu i adekvatnu podršku klijentima. Ispravnost odluke da se investira u tržište Srbije i regiona ogleda se kroz pozitivan razvoj i povećanje prodaje PVC profila.

Nagrade

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici više od 40 firmi sa područja Markovca, Smedereva i Požarevca. Kako bi se na neki način odužili svojim kupcima u MIREX-u su odlučili da za desetak nahsrećnijih, koji su izvučeni iz bubnja, obezbede prigodne nagrade. Najvrednije nagrade su bile desdetodnevno letovanje u Grčkoj za celu porodicu, kao i produženi vikend na Zlatiboru, takođe za celu porodicu.

Pročitano 661 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 22 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com