шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

mašine za pvc mašine za pvc

“Trka “ između velikih i malih proizvođača mašina za aluminijumsku i PVC stolariju

Objavljeno u Aktuelno Napisano  oktobar 24 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Bitka za tržište

U  proizvodnji savremenih mašina vodeći proizođači primenjuju  nova rešenja koja su rezultat inovativnog rada sposobnih timova iz pojedinih fabrika

Tržišna utakmica nalaže svima koji žele da ostanu u igri da svoju ponudu svakim danom čine što pristupačnijom osnovnim, i posebnim potrebama kupaca, a da pri tom ni jednog trenutka ne snižavaju nivo postignutog kvaliteta.

Rezultati takvog razmišljanja prisutni su posebno u ponudi mašina za izradu PVC i aluminijumske stolarije, koji se svakodnevno suočavaju sa novim proizvođačima sa Istoka, koji uglavnom primenjuju već vićena rešenja uz poštovanje osnovnih potreba za upravljanje računarima.

Ono što nas uvek obraduje, je činjenica, da se u izradi ovog tipa mašina primenjuju i nova rešenja, koja su rezultat inovativnog rada sposobnih timova iz pojedinih fabrika, i koji pozitivna iskustva iz moćnih industrija, kao što je na primer automobilska, mogu da ugrade u koncepte i rešenja koja rezultuju kvalitetan i brži rad.

Intenzivan razvoj

Pored  ubrzanog razvoja mašina za aluminijumsku i PVC stolariju, pre svega četvoroglavih varilica i čistilica sa i bez okretne stanice, fabrike u novije vreme obično razvijaju i sopstveni software program, koji omogućava i onim korisnicima koji nemaju on-line programiranje da bez posebnog poznavanja CNC programiranja jednostavno, preko programiranja slikama na bazi DXF crteža, postave željene obrade.

Posebno rešenje paralelnog pomaka glava za varenje na četvoroglavim varilicama daje prilikom varenja istovremeno , ravnomerno primicanje paknova, neposrednim upravljanjem sa jednog radnog cilindra. Time se postiže izuzetna preciznost u radu.

Identičan meni sa displeja na mašinama za varenje i čišćenje olakšava operateru rad i praćenje proizvodnje. Kao i kod konkurencije moguć je nadzor održavanja i servis putem interneta. Samom održavanju je posvećena posebna pažnja i samim tim što se umesto skupih za održavanje pneumatskih motora koriste električni motori.

CNC čistilice

Posebno poglavlje je vezano za CNC čistilice, koje nosi veliki broj jedinstvenih rešenja, koja rezultuju povećanom brzinom, pouzdanošću rada, kao i sasvim novim tehnološkim mogućnostima.

Nabrojaćemo samo neke:

-Patentirana okretna stanica , čiji mehanizam za okretanje, kao i sam položaj mašine omogućuju veliku brzinu obrade rama, kroz smanjenje vremena pomoćnih kretanja, tako da očišćen ram kod savremenih CNC čistilica ,,izlazi,, u taktu od 90 sekundi !

Postavljanje čistilice pod uglom od 45o, omogućava da se čisti prvi ugao bez gubitka vremena okretanja rama

Čišćenje uglova različitih od 90 stepeni ( od 30 do 160o ).

Stabilna pozicija

U većini savremenih fabrika za proizvodnju mašina za aluminijuimsku i PVC stolariju  nastavljaju da rade na novim proizvodima koje obično predstavljaju na sajmovima građevinarstva širom sveta, a rezultat angažovanja na inovacijama u savremenom konceptu mašina, treba da im omogući stabilnu poziciju na svim tržištima.

Pročitano 4642 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 26 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com