шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

roplasto roplasto

Roplasto proslavio jubilej

Objavljeno u Aktuelno Napisano  oktobar 24 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Deset godina uspeha

Tokom decenije proizvodnje pod upravom kompanije Besagroup, fabrika Roplasto je doživela pravi procvat i učvrstila svoje pozicije kako na nemačkom tako i na ostalim evropskim tržištima

Otkada je Besagroup 1. aprila 2007. godine preuzeo Roplasto Systemtechnik GmbH & Co. KG, Roplasto je počeo da pokazuje odlične uspehe u širenju poslovanja. Postojeći poslovni partneri i novi klijenti profitiraju zbog individualne obrade narudžbina koje su orijentisane ka klijentima. Aktivnosti na različitim tržištima podupire prisustvo na važnim međunarodnim sajmovima

Pripadnost preduzeću Besagroup predstavlja mogućnost za korišćenje dodatnih kapaciteta u proizvodnji alata. U dva sopstvena postrojenja razvijaju se alati koji se zatim proizvode i uvode na tržište.

Strategija kompanije ROPLASTO garantuje pogonima i radionicama za proizvodnju PVC stolarije visok stepen fleksibilnosti i izrazito ekonomičnu upotrebu materijala. Šestokomorni sistem  ROPLASTO 7001 nudi naglašenu različitost profila i dizajna što u praksi zadovoljava i one najzahtevnije.

-„Tokom ovih 10 godina ostvareni impresivni proizvodni i prodajni rezultati kako na nemačkom, tako i na celokupnom evripskom tržištu“, kaže Romeo Kovač, vlasnik.

Izuzetno širok proizvodni program PVC profila ROPLASTO omogućava različite varijante sa različitim vrstama krila i lajsnama stakla. Površine su jednostavne za održavanje i otporne na različite vremenske uslove.

Zbog prilagodljive dubine profila, vreme ugradnje svedeno je na najmanju moguću meru. To je idealno za jednostavnu izmenu dotrajalih prozora.

Bilo da se radi o drvenim dekorima ili dekorima u boji, može se birati između 30 različitih varijanti boja, a postoji i mogućnost biranja odgovarajuće boje gume koje se proizvode u crnoj ili sivoj boji.

9001 MD

Roplasto je testirao u institutu ift iz Rozenhajma svoj najnoviji  osmokomorni  PVC sistem profila za centralnim dihtungom i dubinom profila od 80mm. Izveštaji stručnjaka iz ift Rozenhajm su potvrdili činjenicu  ovaj profil  trenutno ima najbolju termoizolacionu vrednost na tržištu.

Iz izveštaja o testiranju br. 12-000544-Pro1 od instituta ift Rosenheim atestirane karakteristike su:

 U = 0.89 W/m2K

Ovako dobre vrednosti toplotne izolacije U=0.89 W/m2K Roplastov 9001 MD 80 sistem postiže pomoću trostruke izolacije (Ug=o.6W/m2K) i topolotno poboljšanih distancera (toplih ivica). Potrebno je naglasiti da početna vrednost za toplotnu izolaciju pasivnih kuća iznosi

Uw=0.80 W/m2K. 

Prednost ovog profila je pored velike uštede energije i  viša temperatura na površini profila što automatski dovodi do poboljšanja sobne temperature, a na taj način se poboljšava i osećaj udobnosti krajnjeg korisnika.

Razilika između opreme za “pasivni “ prozorski sistem i osnovni je u tome što se za pasivni koristi čelično ojačanje za termo prekid i termički poboljšan dihtung za ivice.

Pročitano 3776 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 24 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com