шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

profilink profilink

Gradi se nova fabrika aluminijuma Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  maj 04 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Velika investicija kompanije PROFILINK  

Bugarski gigant u proizvodnji PVC profila Profilink, pored mnogobrojnih investicija poslednjih godina u razvoj novih proizvoda i implementaciju najnovijih proizvodnih tehnologija, napravio je novi iskorak u svojoj poslovnoj politici započevši potpuno nov projekat izgradnje fabrike za proizvodnju aluminijuma

Nova fabrika biće pozicionirana u Plovdivu u industrijskoj zoni Marica koji će prema projektnoj dokumentaciji obuhvatiti proizvodni, magacinski i upravni prostor u prvoj fazi površine 22.500 m2, a prostor zemljišta od ukupno 194.000 m2 obezbeđuje dalje širenje prema već projektovanom desetogodišnjem planu.

Otvaranju su prisustvovali visoki bugraski zvaničnici, partneri komanije Profilink i top menadžment, a svečano su prve radove izveli ministar ekonomije Bugarske Ljčezar Borisov, gradonačelnik oblasti Marica Dimitar Ivanov i predsednik kompanije Profilink Zdravko Linkin. Prema dobijenim informacijama kraj prve faze radova i početak proizvodnje možemo očekivati na jesen 2022. godine.

Kako za naš časopis navodi Branislav Lj. Jovanović, generalni menadžer prodaje eklsuzivnog partnera kompanije  Profilink za našu zemlju, firme Axioma plus, do investicije je došlo usled redefinisanja poslovne politike Profilink-a u smeru obezbeđivanja  kvalitetnih fasadnih rešenja,  i to ne samo kvalitetnih PVC profila nego i aluminijumskih materijla, sa ciljem proširenja palete proizvoda koje trenutno traži tržište, a za kojima će biti sve veća potreba.

 

U nastavku razgovora dobili smo informaciju da možemo očekivati i drugačiji pristup poslovanja  firme Axioma plus u smeru saradnje i distribucije Profilink-a kako bi se obezbedio kvalitetniji servis postojećim korisnicima koji sada već uspešno realizuje velike projekte sa PVC sistemima njihovog partnera, a u budućnosti će moći da realizuje sve elelmente projekta gde su uslovljeni aluminijumskim materijalima sa njima kao jednim od najznačajnijih  strateških partnera na projektu.

               

-U cilju realizacije implementacije proširenja ponude, Axioma plus radi na internom uvećanju svih kapaciteta i trenutno realizujemo izgradnju hale od 7000m2 za lager specifičnih  proizvoda trudeći se da u svakom trenutku odgovorimo svim potrebama naših kupaca. Paralelno sa ovim projektom radimo na implentaciji novih softverskih rešenja koji će nam obezbediti lakši uvid u poslovanje i analizu tržišta kako bi smo povećali konkurentnost svojih poslovnih saradnika na relaciji od nabavke materijala, optimizacije proizvodnje do realizacije prejekata- dodao je Jovanović.

 
Pročitano 74 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno maj 04 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com