шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Adria Security Summit 2019 Adria Security Summit 2019

Adria Security Summit 2019, Skoplje Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  oktobar 22 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rekordan broj učesnika i izlagača

Adria Security Summit, najveća godišnja konferencija i izložba bezbednosne industrije u Jadranskom regionu, održana je 18. i 19. septembra 2019. u hotelu Aleksandar Palace u Skoplju 

Adria Security Summit jedinstvena je i najveća godišnja konferencija i izložba industrije bezbednosti u Jadranskom regionu. U fokusu konferencije i sajma nisu bili samo tradicionalna bezbednosna rešenja već i najnovije tehnologije poput veštačke inteligencije, interneta stvari i pametnih tehnologija za proveru identiteta.

Summit je idealna platforma za prikupljanje informacija o trenutnom stanju sektora bezbednosti i uspostavljanje novih kontakata. Tradicionalno je okupila sve učesnike u prodajnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, koji posluju na tržištu video-nadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, sajber bezbednosti, pametnih domova, interneta stvari i dr.

Proizvođači, distributeri, zastupnici, instalateri, sistem-integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih tržišnih vertikala okupili su se na jednom mestu. Na sajmu su izlagali najbolji kao što su ISEO,

CP Security, Bosch, Dahua, Hikvision, Avigilon, Ateis, Axis, FLIR, IDIS, D-Link, Ingram Micro, HID Global, Hautau, Videotec, Seagate, Suprema, Sony i dr.

 

ISEO      

ISEO Grupa od 1969. uspješno proizvodi sisteme za upravljanje pristupom, koje karakterizira jednostavnost upotrebe, usklađenost s najstrožijim regulativama i podrška instalatera i dizajnera. Snažno orijentisana ka globalnom tržištu, ISEO Grupa je prisutna na međunarodnom nivou zahvaljujući strategiji zasnovanoj na osnivanju podružnica i kupovini lokalnih firmi. ISEO je 2012. dijelom ušao u vlasništvo kompanije Dorma, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sistema kontrole pristupa.

Oboren rekord

Ovogodišnj događaj u Skoplju okupio je rekordan broj učesnika, ali i osamdesetak izlagača iz 27 zemalja poput Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Kanade, Kine, Hrvatske, Češke, Francuske, Njemačke, Mađarske, Italije, Kosova, Letonije, Makedonije, Crne Gore, Holandije, Poljske, Rumunije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španije, Tajvana, UAE-a, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Pročitano 556 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 22 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com