шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Adria Security Summit 2019 Adria Security Summit 2019

Adria Security Summit 2019 Powered by Intersec

Objavljeno u Konferencije Napisano  avgust 16 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Budite deo najveće regionalne konferencije i sajma bezbjednosti

Adria Security Summit, najveća godišnja konferencija i izložba bezbednosne industrije u Jadranskom regionu, održaće se 18. i 19. septembra 2019. u hotelu Aleksandar Palace u Skoplju  

Summit je idealna platforma za prikupljanje informacija o trenutnom stanju sektora bezbednosti i uspostavljanje novih kontakata. Tradicionalno će okupiti sve učesnike u prodajnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, koji posluju na tržištu video-nadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, sajber bezbednosti, pametnih domova, interneta stvari i dr.

Prošlogodišnji događaj u Ljubljani okupio je rekordan broj učesnika, blizu 1.300, što je povećanje od 140 odsto u odnosu na godinu ranije, kao i blizu osamdeset izlagača iz 27 zemalja: Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Kanade, Kine, Hrvatske, Češke, Francuske, Njemačke, Mađarske, Italije, Kosova, Letonije, Makedonije, Crne Gore, Holandije, Poljske, Rumunije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španije, Tajvana, UAE-a, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Proizvođači, distributeri, zastupnici, instalateri, sistem-integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih tržišnih vertikala okupiće se na jednom mestu. Sa nama su najbolji: Bosch, Dahua, Hikvision, Avigilon, Ateis, Axis, FLIR, IDIS, D-Link, Ingram Micro, HID Global, Hautau, Videotec, Seagate, Suprema, Sony i dr.

Više od 80 kompanija predstaviće se na preko 3.000 m2 izložbenog prostora.

U fokusu konferencije i sajma nisu samo tradicionalna bezbednosna rešenja već i najnovije tehnologije poput veštačke inteligencije, interneta stvari i pametnih tehnologija za proveru identiteta.

Organizator Adria Security Summita je magazin a&s Adria, uz podršku Messe Frankfurta i stručnih udruženja iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Registrujte se na adriasecuritysummit.com

Adria Security Summit:

  • Vodeća godišnja konferencija i izložba industrije bezbednosti u Jadranskom regionu: više od 80 izlagača, oko 1.500 posetilaca, šest predavanja, 12 projekata, više od 30 radionica
  • Najmanje 160 b2b sastanaka održano je tokom Adria Security Summita 2018
  • Više od 200 izlagača u protekle četiri godine
  • Posietioci iz preko 30 zemalja
  • Globalni i regionalni lideri na jednom mestu

Adria Security Summit jedinstvena je i najveća godišnja konferencija i izložba industrije bezbednosti u Jadranskom regionu. Organizator je magazin a&s Adria, član a&s Grupe, vodeće svetske izdavačke grupacije u oblasti bezbjednosti. Od 2017. godine održava se pod nazivom Adria Security Summit Powered by Intersec kao zvanični partner Messe Frankfurta, najvećeg evropskog organizatora sajmova, konferencija i drugih manifestacija. Summit okuplja sve učesnike u prodajnom lancu: proizvođače, distributere, ovlašćene predstavnike, instalatere, sistem-integratore, konsultante i krajnje korisnike iz svih tržišnih vertikala. Suorganizatori i partneri su vodeća profesionalna sigurnosna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije. Svake godine se kao domaćin bira druga zemlja, čime se potvrđuje karakter Summita kao autentičnog regionalnog događaja.

 

Konferencija i sajam industrije bezbjednosti

Hotel Aleksandar Palace

Skoplje, Severna Makedonija, 18–20. septembar 2019.

Pročitano 976 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 16 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com