шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

ISEO QR ISEO QR

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

Objavljeno u Nove tehnologije Napisano  decembar 27 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

ČITAČ OTISKA PRSTA

Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R Smart, elektromehaničkom bravom za blindirana vrata.

Otisak prsta je vrlo siguran i pogodan identitet za identifikaciju jer se ne može pozajmljivati, krasti ili zaboraviti, a gotovo je nemoguće i falsifikovati.

Nadalje, čitač otkriva autentične otiske prstiju i ne dozvoljava pristup lažnim otiscima prstiju.

Ne morate više sa sobom da nosite nezgodnu gomilu ključeva!

Zahvaljujući ISEO Argo App-u, elektromehanička brava za blindirana vrata X1R Smart može se administrirati i iOS ili Android pametnim telefonom, Apple pametnim satom, karticom i PIN kodom.

Moguće je dati pristup samo određenim ljudima, u određene prostorije, čak i birajući period.

Možete preuzeti poslednjih 1000 događaja sa svih vrata, uključujući datum i vreme pristupa i neovlašćene pokušaje ulaska.

Pomoću aplikacije Argo možete da unesete/administrirate do 300 korisnika.

X1R SMART

X1R SMART motorizovana brava za blindirana vrata jedan je od proizvoda ISEO Zero1 asortimana proizvoda koji se mogu lako programirati i kontrolisati pomoću aplikacije Argo. Motor upravlja X1R SMART funkcijama otvaranja i zatvaranja, a može se isto mehanički otključavati i zaključavati tradicionalnim ključem u slučaju nestanka struje. Ovaj proizvod je lako zamenljiv sa većinom uobičajenih mehaničkih brava koje se koriste na blinda vratima jer koristi iste dodatke, a jednostavni električni priključci čine instalaciju izuzetno jednostavnom.

Argo App

Argo je besplatna aplikacija ISEO koja omogućava lako upravljanje pristupom pametnom telefonu, bez potrebe za dodatnim softverom ili internetskom vezom. To je idealno rešenje za privatne kuće, male hotele i male poslovne zgrade. Pored elektromehaničke brave za blindirana vrata X1R Smart, aplikacija Argo može upravljati i kontrolisati pristup vratima opremljenim drugim uređajima za otvaranje Smart asortimana koje proizvodi ISEO kao što su Libra elektronski cilindar, elektronska kvaka Aries Smart, zidni čitači Stilos Smart, Smart Locker elektronska brava za ormariće.

 

>> Skenirajte QR kod da biste otkrili više detalja o proizvodu X1R SMART sa čitačem otiska prsta

PROFIL KOMPANIJE

ISEO je vodeća grupa u dizajniranju i proizvodnji brava i cilindara i rešenja za kontrolu pristupa. Predstavlja spoj je preduzetničkog duha porodice sa izazovima na globalnom tržištu 

ISEO Serrature, koji je 2019. proslavio 50. godišnjicu poslovanja, sada vodi treća generacija porodice osnivača. Kontinuitet, kreativnost i specijalizacija su zaštitni znakovi koji ISEO čine simbolom „Made in Italy“.

ISEO Serrature osnovana je 1969. godine u Pisogneu, na jezeru Iseo, zahvaljujući preduzetničkom duhu Giuseppea Facchinettija. Kompanija je imala nešto više od 10 zaposlenih, a započela je proizvodnjom cilindara, brava i katanaca.

  1. godine, Evaristo Facchinetti, sin osnivača, započeo je novu fazu razvoja, sticanjem i osnivanjem srodnih kompanija, što je dovelo do stvaranja ISEO grupe.

Pedeset godina od svog osnivanja, ISEO je glavni igrač na međunarodnoj sceni, sa preko 1.300 zaposlenih. Glavni proizvodni pogon je u Italiji, dok se ostale proizvodne i komercijalne kompanije nalaze gotovo širom sveta

Pročitano 2178 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno decembar 27 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com