шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

FIRAT FIRAT

60 godina kompanije FIRAT iz Turske Istaknut

Objavljeno u Dogadjaji Napisano  septembar 14 2020 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Gigant sa Bosfora.

Ime FIRAT u Turskoj predstavlja sinonim kvalitet, poverenje i stabilnost. Sve je počelo davne 1960.gdnine. u Istanblu.Danas, nakon 60 godina postojanja, FIRAT je u matičnoj  zemlji je na samom vrhu, a u Evropi se svrstava se među pet vodećih kompanija za ekstruziju PVC profila, EPDM traka, cevi za vodovod, kanalizaciju i gasovode 

Moderni proizvodni kapaciteti FIRAT-a se prostiru na površini od nekoliko stotina hiljada kvadratnih metara, a smešteni su u industrijskoj zoni Istanbula. FIRAT-ove pogone redovno posećuju poslovni partneri, ali i studenti sa domaćih, ali i stranih univerziteta gde na jednom mestu mogu da se upoznaju sa tajnama savremene proizvodnje. Proizvodne kapacitete FIRAT-a ne sačinjava samo jedan objekat. U sklopu ovog industrijskog giganta postoji niz velikih proizvodnih hala za ekstruziju materijala za PVC vrata i prozore. 

Ako se jedna celina i svi njeni elementi proizvode u istoj sredini i ako se naruđbine mogu dobiti u tačno vreme i na željeno mesto, tada se kupac, umesto da gotove PVC profile nabavlja kod jednog, a prateću opremu kod drugog, odluči za proizvđača koji proizvodi gotove proizvode i ostale elemente tj. celokupni asortiman. Ovo je veoma bitna činjenica koja FIRAT čini posebnim.

Samo da napomenemo da je FIRAT u stanju da svoje proizvode uvek obezbedi za svoje klijente u potrebnim količinama jer je za kupca veoma bitno da proizvode dobija redovno i u dovoljnim količinama. Ovakav nastup je dokaz da je FIRAT kompanija svetskog renomea koja potrošačima nudi sigurnost. Zapravo, FIRAT predstavlja srećan spoj moderne tehnologije i besprekornog rada. 

Moderne laboratorije

U sklopu proizvodnih kapaciteta FIRAT-a nalaze se moderne labaratorije u kojima se testiraju  proizvod i određuje njihova otpornost na kišu, sunce, vetar, zvuk i toplotu. To PVC profile serija Winhouse, Firat i Gidiz Pen čini kavalitetnim, a ujedno zadovoljavaju sve domaće i svetskie standarde. 

Očuvanje životne sredine

Savremenim načinom proizvodnje FIRAT pridaje važnost kvalitetu proizvoda koji su istovremeno i prijatelji životne sredine. Kvalitetni proizvodi povoljno utiču na otvaranje kompanije prema svetskom tržištu. Zbog svega ovoga FIRAT poseduje sertifikat kvaliteta ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ISEG, RAL i sertifikate upravljanja koji su priznati u zemlji i inostranstvu. 

Svetski standardi

Svi FIRAT-ovi proizvodi čiji testovi zadovoljavaju svetske standarde i upute se ka svim svetskim tržištima, dobijaju “FIRAT Quality Assurance Approval” oznaku.

Pročitano 58 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 14 2020
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com