Odštampajte ovu stranicu
Almil Almil

ALIMIL gradi u Behreinu Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jun 14 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fontana Gardens

Glavni grad Bahreina je dobio posebnu baštu. Njegovo „cveće“ su tri nebodera koja impresioniraju svojom veličinom i dizajnom, a ALUMIL-ovi sistemi su u skladu sa duhom superiornosti i inovativnosti koji karakterišu zgrade

Različiti izgled „bašte“ pružaju tri kule od 41 sprata, odlične i jedinstvene arhitekture. Gardenia, Lotus i Violet predstavljaju novi blok u centru Bahreina u Manami, koji zadovoljava standarde onih koji teže luksuzu.

Početni koncept projekta predviđao je različite nivoe usluga i zadovoljstva obzirom na specifične  posetioce  u vidu poslovnih lidera. Zbog toga je jedan od tri tornja dizajniran  na način da izađe u susret njihovim stambenim potrebama. Pogled je spektakularan i oduzima dah, bez obzira u kojoj kuli posetilac boravi. Kule u horizontu Maname i povezuju mirnu prošlost sa dinamičnom sadašnjošću.

Široki otvori pružaju udobnost nesmetanog pogleda, dok objedinjuju unutrašnje i spoljašnje okruženje. Na ovaj način, elegantna unutrašnja struktura i dizajn uspevaju da uklope moderno sa tradicionalnim arapskim elementom, koristeći visokokvalitetne materijale i napredne metode gradnje.

Pročitano 158 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 14 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar