шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

DR,Hahn DR,Hahn

Hahn KT-RN cilindrične šarke za vrata Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  septembar 13 2023 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dr. Hahn ugrađuje cilindrične šarke na PVC vrata

 

Nemački proizvođač šarki za vrata, Dr. Hahn, nudi proizvođačima vrata u Srbiji nove cilindrične šarke za vrata od PVC profila. U ponudi su dvodelne i trodelne verzije

Posebnost serije šarki Hahn KT-RN je da se pričvršćuju vijcima u preklop u takozvano pero krila. Reč je o načinu pričvršćivanja koji se jednostavno realizuje u radionici. Proizvod se istovremeno ističe visokom stabilnošću koja ne zaostaje za onom kod pričvršćivanja u žleb, kao što je uobičajeno kod cilindričnih šarki.

Nosivost dvodelnih cilindričnih šarki Hahn KT-RN je 120 kg, a trodelnih 160 kg, zavisno od konstrukcije profilnih sistema. Primenljive su kod većine uobičajenih sistema PVC profila. Naročito dizajn uskog cilindričnog tela šarke prečnika 22 mm deluje snažno i ujedno elegantno. Ovaj utisak je dodatno potpomognut proširenim izborom boja kao što su srebrna eloksirana (EV1) ili novi dezen četkanog nerđajućeg čelika (Hahn Trinox). Nove cilindrične šarke nalaze primenu pre svega u visoko kvalitetnoj privatnoj stanogradnji, ali se koriste i u izgradnji javnih objekata. Podjednako upotrebljive za DIN leva i DIN desna vrata.

Bez prekidanja zaptivne gume

Trend profilnih sistema ponovo ide u pravcu ravnih linija. To utiče na geometrijske oblike šarki, koje se sada mogu mehanički izuzetno stabilno pričvrstiti vijcima.

Krilo vrata je podesivo u šest smerova: po visini +/- 3 mm (kod dvodelnih šarki + 3 mm / - 1 mm), vodoravno +/- 3 mm kontinualno na ugrađenom krilu vrata i za pritisak zaptivanja +/- 0,5 mm (kod trodelnih šarki +/- 0,4 mm) okretanjem ležajne čaure. U standardnom asortimanu sadržani su proizvodi za visine preklopa od 16,5 mm do 26 mm.

Takođe i za područja za koja je postupak standardizovanja u toku

Svi modeli šarki razvijeni su za vrata porodičnih kuća sa jednom ili više stambenih jedinica, s tim da se mogu koristiti i za javne objekte velike posećenosti za koje je postupak izrade normi na nivou Evropske unije u toku. Prilikom CE ispitivanja u skladu sa normom EN 1935:2002 šarka Hahn KT-RN dostigla je klasu 14 i time je sertifikovana za vrata koja su podvrgnuta velikim opterećenjima. Šarka Hahn KT-RN uspešno je prošla ispitivanja protivprovalne zaštite i dokazano je prikladna za primenu na protivprovalnim vratima.

 

Više informacija o paleti proizvoda Dr. Hahn možete pronaći na internet stranici kompanije: www.dr-hahn.eu.

 

 

Kompanija Dr. Hahn

 

Šarke Made in Germany

Inovacije, visokokvalitetni proizvodi za opremanje vrata i visok standard usluge karakterišu razvoj nemačkog proizvođača građevinskih okova Dr. Hahn GmbH & Co. KG iz mesta Mönchengladbach. Preduzeće je osnovao dr Walter Hahn 1961. godine, a kompaniju sada vode sinovi osnivača kompanije, Michael i Walter Hahn.

Ova porodična kompanija smatra se liderom u inovacijama u svom tržišnom segmentu. Svojim uskim, ali kvalitetnim asortimanom proizvoda za vrata Dr. Hahn je stekao izvanrednu reputaciju na međunarodnom nivou. Kao specijalista u proizvodnji šarki za vrata iz godine u godinu širi svoje prodajne aktivnosti. Kompanija je 2022. godine ostvarila promet od 64,2 miliona evra.

Broj zaposlenih je u 2023. godini porastao na oko 400. Pored kompletne Evrope, prodajna tržišta kompanije Dr. Hahn GmbH & Co. KG protežu se i do Azije i Amerike.

 

 

Velike Hahn cilindrične šarke KT-RN u verziji Hahn Trinox vizuelno veoma nalikuju šarkama od četkanog nerđajućeg čelika.

Pričvršćivanje u preklopu je izuzetno stabilno i bezbedno.

Pročitano 82 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno septembar 13 2023
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com