шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Win Door Win Door

G&S Win Door Industries, Bijeljina, BiH Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  novembar 24 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kvalitet donosi profit

Od osnivanja pre četiri godine, kompanija G&S Win Door se kretala samo uzlaznom putanjom, zbog toga što za domaće, regionalno, ali i evropsko tržište proizvodi isključivo kvalitetnu aluminijumsku i PVC stolariju

Kompanija G&S Win Door Industries je u BiH, ali i na ovim prostorima prisutna relativno kratak vremenski period, ali je to vreme bilo dovoljno da postane jedna od vodećih kompanija proizvođača prozora, vrata i složenih građvinskih konstrukcija od aluminijuma i PVC-a.

Otvaranjem novih hala i distributivnog centra G&S Win Door Industries je danas u mogućnosti da kupcima ponudi ne samo krajnji proizvodi, već i druge kvalitetne usluge, među kojima su stručno savetovanje, projektovanje, dostava robe do kupaca, kao i druge usluge na prodajnom mestu i terenu bilo da je na ovim prostorima ili širom Evrope, kako bi se u potpunosti zadovoljili zahtevi i želje kupaca i poslovnih partnera.

Firma G&S Win Door Industries od svog osnivanja beleži stabilani razvoj. Naročito  poslednjih godina, tokom kojih je prosečan rast trideset odsto. Ovi rezultati su postignuti neprekidnim ulaganjima u objekte i mašine, kao i u proširenje mreže kupaca u Bosni, regionu i inostranstvu. Tajna uspeha se zasniva na neprekidnom praćenju stanja na tržištu, ispravnom planiranju i poboljšanju kvaliteta. U firmi su odlučili da će se u doglednoj budućnosti razvoj nastaviti istim ritmom, a glavni cilj je da postanu jedna od vodećih kompanija u ovoj oblasti, kako u Bosni, tako i u inostranstvu.

Zbog ubrzanog razvoja odlučili su da izađu i na strana tržišta jer bosansko tržište ima određene limite, a da bi kompanija mogla dalje da se  razvija neophodan je za izlazak na strana tržišta. Zbog toga se trude da im proizvodi budu kvalitetni, a na taj način i veoma konkurentni u inostranstvu.

Strategija koju su primenili prilikom osvajanja stranih tržišta može ogleda se u tome da detaljno analiziraju stanje na svakom pojedinačnom tržištu, a to im pomaže da se što lakše prilagodie lokalnim uslovima poslovanja i dobro usmere marketinške aktivnosti. Zato se asortiman proizvoda, cene i rokovi  isporuke razlikuju od tržišta do tržišta. Prilagođavanje svakom tržištu je jedan od osnovnih postulata uspeha ove kompanije.

‚‚Već duže vreme G&S Win Door Industries uspešno proizvodi alumnijumsku i PVC stolariju u svojim halama u Bijeljini. Veoma smo zadovoljni kako proizvodnja radi i vrlo uspešno prati i dinamiku i kvalitet koje sve probirljivije tržište zahteva. Izuzetno smo zadovoljni i kvalitetom, poslovnošću i rokovima naših glavnih dobavljača aluminijuskih profila- Alumil i PVC profila- Profine. Od početka smo se opredeli za ove profile i tako će biti i nadalje. Inače, uz najbolje profile ugrađujemo i najbolje okove, jer samo uz dobre impute možemo da očekujemo visok kvalitet. Zbog toga nismo najjeftiniji, ali smo vrlo pouzdani u kvalitetu i rokovima‚‚ – kaže Goran Petrović, vlasnik

 

Iz ‚‚lične karte‚‚

G&S Win Door Industries zapošljava tridesetak radnika, uglavnom vrlo kvalifikovanih i angažovanih u neposrednoj proizvodnji. Preduzeće ima svoj vozni park sa komercijalnim vozilima za transport materijala i gotovih proizvoda. Proizvodno-skladišni, odnosno objekti pod krovom se prostiru na 3.000 m², dok je ceo kompleks mnogo veći sa tendencijom daljeg proširenja.

 

Proizvodni program obuhvata:

- strukturalne, polustrukturalne i kontinualne fasade

- fasade od kompozitnih materijala

- aluminijumsku stolariju: prozori, vrata, portali, pregrade

- aluminijumsku stolariju u kombinaciji sa drvetom

- PVC stolariju

- aluminijumske i PVC roletne

- komarnike

- žaluzine

- garažna vrata (segmentna, rolo)

- automatska klizna i krilna vrata

- protivpožarna vrata sa različitim stepenom vatrootpornosti

 

G&S Win Door Industries

Šabačkih Đaka 12
Bijeljina 76300,
Bosna & Hercegovina

Tel: +387-65-547-503
Fax : +387-55-410-412
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pročitano 43 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno novembar 24 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com