шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Gealan Gealan

GEALAN predstavlja inovacije i dalji razvoj Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  avgust 22 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

GEALAN-KONTOUR®: Vrhunski sistem dizajna sa aluminijumskom opcijom

Lep, svestran i siguran: Vrhunskim sistemom GEALAN-KONTUR® zagarantovane su najbolje vrednosti performansi, od toplotne i zvučne izolacije do protivprovalne zaštite.  Novi razvoj sistema u segmentu od 82,5 mm prvi je put predstavio André Wünsche, menadžer upravljanja proizvodima i inovacijama u GEALAN-u.

GEALAN-KONTUR® profili optimizovani su sa raznim aluminijumskim oblogama u visokom stepenu automatizacije proizvodnje. Na taj način sistem GEALAN još jednom proširuje svoju slobodu dizajna.

Očekuje se da će vrhunski dizajnerski sistem GEALAN-KONTUR® biti dostupan od početka 2023. godine u beloj boji, sa folijama i aluminijumskim oblogama, a najkasnije do 2024. godine u potpunosti u GEALAN-acrylcoloru®.

 

GEALAN-COMFORT®: Prag u nivou poda za izgradnju bez prepreka

GEALAN daje dobro promišljen doprinos izbegavanju opasnosti od spoticanja i omogućava svima slobodno i sigurno kretanje u svakoj situaciji, kako sa proverenim kombinovanim pragom, tako i svojom stabilnom, toplotno izolovanom kombinacijom PVC-a i aluminijuma kao i odličnom verzijom GEALAN-COMFORT® u nivou poda.

Zbog toga će u budućnosti biti moguće kombinovati kućna ili balkonska vrata sa pragom koji je u ravni sa podom kako bi se stvorio apsolutni premijum proizvod: bez zaustavljanja, maksimalna kompatibilnost sistema, vrhunski kvalitet.

Očekuje se da će rešenje praga u nivou poda GEALAN-COMFORT® biti dostupno krajem 2023. godine.

 

GEALAN-acrylcolor®: Površina PMMA postavlja nove standarde

Više od 40 godina GEALAN oplemenjuje površine profila originalom: Visokokvalitetna PMMA završna obrada GEALAN-acrylcolor® od 1980. postavlja standarde za profile prozora i vrata - u boji, raznolika, izdržljiva i robusna kao nijedna druga.

GEALAN je jedini proizvođač sistema koji nudi površine gotove PMMA-om u metalnim nijansama - i garantuje optimalnu, ujednačenu primenu boje sa metalnim pigmentima. Uključujući trend boje DB 703 i srebro u standardnoj paleti boja.

 

GEALAN-LINEAR®: Novi dizajnerski svestrani sistem u segmentu od 74 mm

GEALAN-ov novi svestrani sistem u segmentu od 74 mm stigao je na tržište. Sistem profila GEALAN-LINEAR® odlikuje se modernim dizajnom, jasan, ravan i jednostavan, pogledom uzan, a propušta puno svetla u prostoriju. Osim toga, GEALAN-ov novi svestrani sistem od 74 mm ima sve što arhitekte, proizvođači prozora, građevinci i renovatori očekuju od modernog i pouzdanog sistema.

GEALAN-LINEAR® impresionira i svojim tehničkim detaljima koji osiguravaju odličnu nepropusnost, toplotnu izolaciju, zvučnu izolaciju i zaštitu od provale. To je osigurano sa tri kontinuirana nivoa dihtovanja i dihtunzima na okviru i krilu. Inovativna je konstrukcija trećeg, srednjeg nivoa dihtunga. GEALAN-LINEAR® zbog toga ima središnji sistem dihtunga visokih performansi koji se bazira na uskoj dubini ugradnje od 74 mm.

 

GEALAN-KUBUS®: Prvoklasni sistem sa više stakla

GEALAN-KUBUS® postiže vrhunske vrednosti nepropusnosti kiše, opterećenja vetrom i propusnosti vazduha. Dimenzija sistema je 100 mm i za kombinaciju okvira i krila i štulpa. To znači da prednji i bočni delovi okvira imaju istu širinu lica, što prenosi simetriju i estetiku oku posmatrača.

Sa testiranom Uf vrednošću od 0,88 W/(m²K), inovativni GEALAN-KUBUS® sistem postiže najbolje vrednosti performansi, a takođe zadovoljava kriterijume ift pasivne udobnosti kuće. Odlična svojstva toplotne izolacije postižu se inovativnim dizajnom profila i ciljanom tehnologijom IKD® pene koja štedi resurse u profilu okvira. Uz STV® opciju, statičko suvo ostakljenje, GEALAN-KUBUS® kao premium sistem kombinuje sve GEALAN inovacije u jednom proizvodu.

 

Digitalni proizvodi: Pametna rešenja za ventilaciju

Teme prozora i ventilacije kombinovane su unutrašnjom logikom: prozori sučeljavaju unutrašnjost i spoljašnost, zato su idealna tačka za realizaciju ventilacije. GEALAN je preispitao klasičnu ventilacijsku funkciju prozora i tehnički je poboljšao.

Rezultat su ventilacijski sistemi koji prozorima daju nove, inteligentne funkcije. Za razliku od klasične ventilacije prozora, oni provetravaju mnogo efikasnije, udobnije i sigurnije.

Rezultat je familija proizvoda GEALAN-CAIRE®: Od osnovne ventilacije do udobne ventilacije pametne kuće, nudi pravo ventilacijsko rešenje za prozor. Arhitekte, projektanti i stručnjaci za ventilaciju dizajniraju odgovarajući dizajn ventilacije na osnovu proračuna potražnje za ventilacijom i na osnovu pojedinačnih zahteva za performanse ventilacije.

Planersoftware 2.0

Uz Planersoftware 2.0, GEALAN svojim partnerima daje digitalni alat koji se može koristiti za jednostavno projektovanje PVC prozora i vrata. Svi podaci o proizvodu sačuvani su u digitalnom obliku i stalno se ažuriraju.

Planersoftware 2.0 provodi proračune, planira konstrukcijske zahteve i može prikazati projektovano stanje kao potpuni 2D ili 3D model, uključujući profile, ojačanja i bušenja. To znači da se, takođe, može koristiti metoda digitalnog projektovanja Building Information Modeling (BIM).

Pročitano 105 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno avgust 22 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com