шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehno-al marinkovic tehno-al marinkovic

TEHNO-AL MARINKOVIĆ, Jagodina

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jun 03 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

O nama se priča

Firma Tehno-AL Marinković iz Jagodine sa ponosom predstavlja svoj novoizgrađen objekat koji se prostire na površini na nešto više od 1000 metara kvadratnih. Kroz celokupnu površinu se prostire potouno nov pogon za plastifikaciju po najvišim svetskim standardima

Ovom investicijom, kao i novim dodatnim prostorom, pored već postojećeg, od 1000 metara kvadratnih, koji je namenjen za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, firma je postigla znatne uspehe, unapredili su tehnologiju, povećali obim posla i u ovom vremenu epidemiološke krize kao i nestabilnog tržišta uspeli su da zaposle novu radnike. Nesporna je činjenica da je firma Tehno –AL Marinković u predhodne dve godine povećala broj zaposlenih za 50 odsto.

Zahvaljuljući najnovijim mašinama kako za proizvodnju i izradu aluminijumske i PVC stolarije tako i za pogon plastifikacije, firma nastoji da nastavi plasiranje svojih proizvoda širom sveta.

Pored samog vrha na domaćem tržištu, firma Tehno-AL Marinković  je jedna od naših vodećih firmi koja dominira i na stranom tržištu jer 40 odsto proizvodnje izvozi u Austriju, Švajcarsku, Nemačku, Francusku, Belgiju i Veliku Britaniju, a proizvodi ove firme videli su svetlost dana u Meksiku, Japanu, Španiji, Tajlandu, Brazilu, pa čak i u Americi.

Činjenica je da je firma Tehno-AL Marinković osnovana 1997. godine kao radionica za izradu aluminijumske i PVC stolarije. Zahvaljujući odličnom kvalitetu i uslugama radionica uskoro postaje poznata u Jagodini, a i šire. Vremenom se zbog povećanog broja kupaca, a samim tim i obima posla povećao i broj zaposlenih. 2005. godine firma se seli u novoizgrađenu halu od 1300m², u neposrednoj blizini auto-puta Beograd-Niš gde se nalazi i dan danas. Svojim upornim radom i trudom Tehno – AL Marinković se može pohvaliti da je danas ozbiljno preduzeće sa preko 50 zaposlenih, koje iz dana u dan nastavlja da se razvija i raste.

Konkurencije se nikada nisu plašili ali se nikada nisu ni takmičili, uvek su se bazirali na sopstveni razvoj, napredak i kroz zadovoljstvo mušterija nakon svakog izvršenog projekta što je zapravo ključ uspeha. Što se tiče poslovanja firme, uvek su svu pažnju usmeravali na kvalitet svojih proizvoda kojim se uspešno bore sa konkurentima koji nude niske cene.

Što se tiče kvaliteta proizvoda mogu se pohvaliti brojnim sertifikatima mešunarodnih kompanija sa kojima decenijama uspešno sarađuju poput kompanija Gealan, Alumil, Schüco, Elvial, Veka …

 

Visoka pozicija

Napretkom savremene tehnologije, kao i svakodnevno usavršavanje već postojeće, kako ovde u Srbiji, tako i u celom svetu, u firmi očekuju da se tržište razvije i raste, ali i da svojim svakodnevnim trudom unaprede svoju visoku poziciju kad su u pitanju proizvodnja aluminijumske i PVC kao i plastifikacija profila.

Omiljeni referentni projekat

U svaki svoj proizvod su uložili toliko veštine i truda da ni jedan ne mogu posebno izdvojiti. Ponos firme Tehno.AL Marinković je zapravo kvalitet uz zadovoljstvo i poverenje mušterija. Svaki projekat je poseban i jedinstven na svoj način i nosi pojedinačnu priču.

Pročitano 91 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jun 03 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com