шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Tehnomarket INTERIO P29 Tehnomarket INTERIO P29

Tehnomarket INTERIO P29 sistem za moderan poslovni prostor

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  mart 05 2022 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U kancelariji provodimo veći deo svog dana i zato je jako bitno da nam prija postor koji nas okružuje. Uredjenje poslovnog prostora, ne samo da može uticati pozitivno na raspoloženje zaposlenih, koji u njemu provode svojih dragocenih osam sati dnevno, već može i puno govoriti o uspehu i načinu poslovanja kompanije.

Tehnomarket je poznat po rešenjima za eksterijer objekta, a kao rešenje za uredjenje stolarije unutar poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO P29, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru.

INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata. Da bi se ostvario efekat velikog i otvorenog prostora mnoge kompanije se odlučuju da ofise pregrade staklom. Nekada je pak potrebna veća privatnost, i u tim slučajevima staklo zamenjuje drvena ispuna koja u kombinaciji sa ostakljenim vratima može imati odličan efekat. U sistemu INTERIO P29 moguće su obe opcije.


Izuzetno mala dubina sistema od svega 29mm nudi mogućnost montaže bez gubitka korisne površine u enterijeru, uz visoku fleksibilnost prilikom dizajna prostora i formiranja funkcionalnih celina. INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno različite opcije-jednu sa vidljivim aluminijumskim štokom i izborom drvenog ili staklenog krila, i drugu sa potpuno staklenim elementima.


INTERIO P29 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima.

Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtevima projekta i kupca. Sistem lakih unutrašnjih pregrada INTERIO P29 nudi izuzetne mogućnosti prilikom planiranja i uređenja prostora, uz veliku kombinatoriku malog broja sistemskih profila. Ovaj elegantni sistem efikasno će oplemeniti svaki prostor bez ikakvih ustupaka funkcionalnosti usled izuzetno male vidljive površine profila, iskombinovane sa visokom nosivost koja omogućava velike dimenzije elemenata i kreiranje svetlih, prozračnih, savremenih poslovnih prostora uz maksimalno iskorišćenje prirodne svetlosti dostupne u enterijeru.

INTERIO P29 profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite - plastifikacija u svim RAL tonovima i eloksaža. Sistem podržava više vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elemeti dolaze u 5 opcije površinske zaštite - plastifikacija u svim RAL tonovima,  eloksaža, brušeni aluminijum, sirovi alumninijum, kao i polirani i brušeni nerđajući čelik.

Ovaj sistem predstavlja idealno, dizajnerski uspelo i veoma ekonomično rešenje zbog svoje jednostavnosti. 

Pročitano 145 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 05 2022
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com