шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

urban tehniks urban tehniks

URBAN-TECHNICS d.o.o. Valjevo Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  april 17 2019 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Polimeri bez granica

Početkom novembra 2018. godine,  kompanija URBAN-TECHNICS pustila je u rad novu fabriku za proizvodnju PVC prozorskih i građevinskih profila za poznatog kupca

Priča o porodičnoj kompaniji, koju je pre tačno petnaest godina osnovao dipl.Ing.tehn. Slavko Stojilković, ne može početi bez pominjanja poznatih brendova-proizvođača kućnih aparata GORENJE, LIEBHERR i V-ZUG KÜHLTECHNIK.  Zašto?!  Razlog je jednostavan, URBAN-TECHNICS je najveći  srpski dobavljač plastičnih ekstrudiranih delova upravo ovim kompanijama, a snabdeva  sve njihove fabrike širom sveta.

Tim vrednih i posvećenih ljudi, trenutno je 170 zaposlenih, u radu na preko dvadeset ekstruzionih linija, preradi više od pet hiljada tona polmera godišnje.

Investicioni ciklus od pola miliona evra na godišnjem nivou uz osvajanje savremenih tehnologija i preradu novih polimernih materijala, obezbeđuju kompaniji URBAN-TECHNICS stabilne odnose sa dugoročnim partnerima uz konstantan rast proizvodnje.

Početkom novembra 2018. godine,  kompanija URBAN-TECHNICS pustila je u rad novu fabriku za proizvodnju PVC prozorskih i građevinskih profila za poznatog kupca.  Otvaranja ove fabrike je usledilo nakon detaljnih analiza potreba tržišta koja su pokazale velike mogućnosti kad je u pitanju  tendencija eksponencijalnog rasta i razvoja ovog programa u naredne tri godine. Fabrika, instalisanog kapaciteta od preko 4.000 t/god., otvorila je nove mogućnosti u izradi PVC profila za postojeće i nove kupce širom sveta.  Ono što je interesantno u ovoj oblasti je činjenica da naizgled različite grupe proizvoda objedinjuje osnovna tehnološka kompetencija kompanije, a to je ekstruzija.

URBAN-TECHNICS, lider u oblasti ekstruzije na našim prostorima kad su u pitanju  jednopužne ekstruderske linije sada se proširio i na proizvodnju visokotonažnih PVC profila postupkom ekstruzije na dvopužnim ekstruderskim linijama.

Rezimirajući razvoj svoje kompanije u predhodnom periodu, Slavko Stojilković, vlasnik je ekskluzivno za čitaoce specijalizovane revije ALU&PVC rekao, URBAN-TECHNICS je bio i ostaće društveno odgovorna kompanija koja kvalitet svojih proizvoda uvek stavlja na prvo mesto. Svi mi, ujedinjeni idejom o POLIMERIMA BEZ GRANICA, razvijaćemo sebe jer budućnost pripada onima koji veruju da mogu da pomeraju.“

 

Osnovna kompanijska vrednost

POLIMERI BEZ GRANICA predstavlja slogan kompanije URBAN-TECHNICS. Mora se naglasiti da iza ovog slogan stoji prva i osnovna kompanijska vrednost, a to je KVALITET KOJI NEMA ALTERNATIVU. 

Postojeći portfolio proizvoda

  1. PS ploče i folije za termooblikovanje
  2. Plastični profili za industriju kućnih aparata
  3. Dihtunzi za vrata frižidera i zamrzivača
  4. PVC građevinski profili

Široka lepeza polimera

U okviru postojećih tehnologija URBAN-TECHNICS prerađuje široku lepezu polimera poput HIPS (Polistiren visoke udarne žilavosti), tvrdi i meki PVC, ABS, PP, TPE-S, TPV, PE...

U naredne  tri godine plan je da se postavi tehnologija za preradu dodatnih polimera kao što su PC, PMMA, PA, POM, PBT i SAN u skladu sa realnim potrebama tržišta i dugoročnih partnerstava sa inostranim multinacionalnim kompanijama.

 

URBAN-TECHNICS D.O.O.
Knez Mihailova 86
14000 Valjevo, SRBIJA 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tel./Fax.: 014/293-300 ​

Pročitano 2241 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno april 17 2019
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com