шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Gde odlazi vreme,  tu odlazi i novac... ili dolazi

Gde odlazi vreme, tu odlazi i novac... ili dolazi Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  decembar 28 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Još jedan korak u dobrom poslovanju

Ključ je u vremenu

Neke izreke se toliko često koriste da posle nekog vremena niko više i ne obraća pažnju na njihovo pravo značenje. Tako je i izreka "Vreme je novac!" svima već dobro poznata. Međutim, koliko zapravo ima istine u njoj, to zna svaki uspešan poslodavac. Znajući da je svaki izgubljeni trenutak potencijalno izgubljen novac, mnoge kompanije posvećuju pažnju organizaciji i efikasnosti svojih zaposlenih, ali često se dešava da, i pored svih napora, opet negde nešto ne funkcioniše kako treba.
Koliko novca dnevno izgubite zbog prekoračenja pauza i kašnjenja zaposlenih?
Vreme je jedan od najvažnijih elemenata poslovanja. To je resurs koji se ne može nadoknaditi i zato je važno aktivno i kvalitetno upravljati njime.
Kompanija CP Security je osmislila My Work, softversko rešenje za pouzdanu i jednostavnu evidenciju radnog vremena zaposlenih. Ovaj sistem preko preciznih izveštaja poslodavcima daje jasan uvid u to koliko vremena njihovi zaposleni provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

Šta je u stvari My Work?

My Work je usklađen sa potrebama i dinamikom poslovanja savremenih kompanija. Baziran je na CLOUD rešenju, čime nadaleko prevazilazi klasične elektronske sisteme za evidenciju radnika. Upravo ova karakteristika omogućuje veliku fleksibilnost i jednostavnost korišćenja sistema. Šta to znači?
Poslodavac, direktor ili osoba koja je zadužena za praćenje evidencije zaposlenih preko My Work aplikacije može u bilo kom trenutku videti listu zaposlenih koji su trenutno na radnom mestu, informacije o broju njihovih radnih sati, prekovremenom radu ili kašnjenjima. Ove informacije dobija preko preciznih i jasnih izveštaja. Crveni izveštaj sadrži informacije o tome koliko je koji zaposleni zakasnio ili prekoračio pauzu, a u zelenom izveštaju su lista i podaci o zaposlenima koji su došli na posao ranije ili ostali da rade prekovremeno. Zahvaljujući CLOUD rešenju, ovi izveštaji su automatski, u realnom vremenu. Poslodavcu su dostupni uvek i svugde, on ne mora da se nalazi u kancelariji ili objektu firme, već trenutno stanje u kompaniji može pratiti sa bilo koje tačke sveta.
Još jedna prednost My Work sistema jeste mogućnost nadogradnje i podešavanja parametara u izveštaju prema zahtevima i potrebama poslovanja različitih klijenata. Izveštaji se mogu podesiti da obuhvataju i različit vremenski period, pa tako nadređeni mogu dobijati izveštaj na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou. Direktni automatski izveštaji znatno olakšavaju i posao administracije koja, zbog preciznih i tačnih podataka, štedi vreme na obračun zarada zaposlenih.
Podrška na pravi način
Kao jedan od ključnih elemenata poslovanja, CP Security je postavio i brigu o svojim klijentima. Ovo se posebno ističe kad je u pitanju My Work, sistem koji je originalno rešenje upravo ove kompanije. Instalacija samog sistema kao i obuka zaposlenih za njegovo korišćenje, deo su stručne pomoći CP Security tima. Pored toga, ovaj tim je zadužen i za stalni monitoring, tako da nije potrebno dodatno angažovanje novih zaposlenih koji bi održavali sistem. Celokupna tehnička podrška je dostupna 24 časa svih dana u nedelji.

CP Security bavi se visokim sigurnosnim rešenjima koja, pored My Work sistema za evidenciju radnog vremena zaposlenih, uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, elektronske kabinete za ključeve i čitače dokumenata. Sva ova rešenja svojim karakteristikama i inovativnom tehnologijom koja je u njih implementirana odgovaraju na najviše bezbednosne zahteve, ali omogućuju i dobar korak u poboljšanju poslovanja.

www.cpsecurity.rs

Pročitano 543 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com