шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

cpsecurity cpsecurity

Može biti (i) samo jedan! Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  oktobar 30 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Koliko ključeva trenutno nosite sa sobom?

Kompanija CP Security je svoje poslovanje usmerila ka sigurnosnim rešenjima koja karakterišu inovativna tehnologija i visoka bezbednost. U želji da klijentima ponudimo vrhunska rešenja, postali smo i generalni zastupnici kompanije EVVA, svetskog lidera u sektoru bezbednosti poznatog po naprednim sigurnosnim sistemima.
Jedno od rešenja ove kompanije jesu ključevi i cilindri nove generacije. Posebna tehnologija izrade čini ove cilindre i ključeve otpornim na spoljašnja oštećenja, ali onemogućava i njihovo lomljenje, bušenje i obijanje. Svi ključevi su patentirani i zaštićeni od neovlašćenog kopiranja. Njihova prednost jeste u tome što podržavaju složene sisteme zaključavanja čime nadaleko prevazilaze klasična sigurnosna rešenja.

Šta je sistem jednog ključa?
Najčešće se susrećemo sa klasičnim sistemima zaključavanja u kojima je za svaki cilindar potreban i odgovarajući ključ. U složenim sistemima zaključavanja jednim ključem možete otvoriti više različitih cilindara. Tako umesto gomile ključeva, koristićete jedan ključ kojim možete otvoriti stan, garažu, lokal, zgradu kompanije ili određene prostorije u njoj.
Pored ove praktične strane, složeni sistemi zaključavanja omogućuju i preciznu kontrolu pristupa. Ključevi i cilindri se kodiraju na osnovu šeme zaključavanja koju formira vlasnik. U okviru šeme vlasnik određuje koji objekti i prostorije ulaze u sistem, odnosno šta će sve moći da otvori jednim ključem. Pored glavnog ključa koji ima pristup svim prostorijama, vlasnik prema potrebi u šemu može uključiti i submaster ključeve za članove porodice ili zaposlene, ali će ovim ključevima dodeliti ograničeni pristup, tj. ti ključevi će moći da otključaju samo neke prostorije u sistemu.

Koji sistem je za vas pravi?
U zavisnosti od toga koliko su kompleksne strukture koje obezbeđuju, složeni sistemi zaključavanja imaju nekoliko nivoa.
Sistem centralnog ključa je najpogodniji za stambene zgrade, jer pomoću njega jednim ključem otvarate prostorije u vašem vlasništvu (stan, poštansko sanduče, ostava), ali i one koje su zajedničke (ulaz u zgradu, garažni i podrumski prostor). S druge strane, tim istim ključem ne možete otvoriti prostorije drugih stanara, kao što ni oni nemaju pristup vašim prostorijama.
Ako ste vlasnik kompanije, sistem master ključa vam omogućuje da jednim ključem otvorite zgradu firme, kao i sve prostorije u njoj, magacine, lokale i slično. Preko šeme zaključavanja vašim zaposlenima možete dodeliti submaster ključeve i pravo pristupa određenim prostorijama, prema njihovim nadležnostima, potrebi ili poslu. Tako u svakom trenutku imate uvid u to ko od zaposlenih ima dozvolu gde da uđe, čime se predupređuju različite zloupotrebe. Kad su u pitanju veliki poslovni kompleksi ili javne institucije sa mnogo prostorija i velikim brojem zaposlenih, kao dobro rešenje se preporučuje sistem generalnog ključa. Ovlašćeni pristupi se dele u više grupa i svaku grupu otvara glavni (master) ključ, dok ceo sistem, sve grupe i sve prostorije otvara generalni ključ.
Pored toga što odgovaraju na najviše bezbednosne zahteve, složeni sistemi zaključavanja, cilindri i ključevi koji ih podržavaju, kao i druga inovativna sigurnosna rešenja koja CP Security ima u ponudi, omogućuju korisnicima jednostavnost upravljanja i veliku fleksibilnost. Ukoliko želite da saznate više o ovim rešenjima, posetite sajt:

www.cpsecurity.rs.

Pročitano 403 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 30 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com