шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehni tehni

Lider u proizvodnji vrata sa skrivenim krilom Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  oktobar 29 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

TEHNI

Prethodna sezona je potvrdila on što smo svi znali. Tehni  je bio i ostao lider u proizvodnji aluminijumskih vrata sa skrivenim krilom

Za osam godina od početka proizvodnje vrata TEHNI je uspeo da se popne na vrh, ali i da tu i ostane, uprkos žestokoj konkurenciji. Potvrda svega navedenog vidi se iz činjenice da se Tehnijeva vrata izvoze u čitavoj Evropi, a najviše u Nemačku i Francusku, zatim u skoro sve zemlje Sredozemlja kao i u zemlje Arapskog sveta.
Vrata sa skrivenim krilom sve više se traže i potpuno istiskuju klasična vrata sa panelom.
Aktuelni paneli standardnih debljina od 20 ili 24 mm više ne zadovoljavaju zapadne standarde u pogledu toplotne i zvučne izolacije. Ispitivanja su pokazala da bi tek panel minimalne debljine 40 mm zadovoljavao zapadne standarde, ali bi njegova proizvodnja bila neracionalna i skupa. Zato se i prešlo na proizvodnju vrata sa skrivenim krilom jer je postupak kraći, a dobija se lepši izgled vrata.
Zbog činjenice da se skoro celokupna proizvodnja vrata izvozi na zapadna tržišta TEHNI je pre par godina investirao u proizvodnju sopstvenog sistema profila za proizvodnju vrata koji svojim karakteristikama mogu da konkurišu zapadnim proizvođačima.

Vrata proizvedena od Tehnijevih profila sada se ne razlikuju od sličnih vrata renomiranih evropskih kompanija koje imaju decenijsko iskustvo u proizvodnji vrata. Aluminijumski profili debljine spoljnog zida 3 mm opremljeni sa pet fiksnih dihtunga i letvom sa padajućim dihtungom koji se spušta iz krila kada se vrata zatvore. Okov za ova vrata se standardno nabavlja kod nemačkih proizvođača .
Pored toga, sva vrata su atestirana u Nemačkoj i Francuskoj (itf Rosenheim i CTSB), a koeficijent zvučne i termo izolacije se spušta i do 0,82.
Trenutno je najveća potraznja za vratima iz serije PIVOT i SUPERIOR LINE koja su ujedno i najskuplja zato što nude najviše opreme. Pored ovih serija luksuznih vrata TEHNI paralelno razvija i seriju hotelskih, odnosno kancelarijskih vrata, koja su izrađena od panela sa skrivenim krilom.

MATERIJAL ZA VRATA I U BEOGRADU
Tehnijeva firma u Beogradu (TEHNI doo – BEOGRAD) vrši uvoz svih poručenih vrata od strane kupaca iz Srbije i završava sve formalnosti oko prevoza i carinjenja. Kupcu preostaje samo da preuzme željena vrata.
TEHNI doo Beograd ima na stanju i materijale za proizvodnju dva tipa vrata (TLS 50 i TLS 85)što znači da svi zainteresovani proizvođači vrata iz Srbije mogu da sklapaju vrata po Tehnijevoj tehnologiji od materijala iz Tehnija.

PUZZLE
Za narednu sezonu u Tehniju očekuju da tržište prihvati i novu seriju vrata PUZZLE koja je koncipirana tako što se umesto lima vrata oblažu profilisanim elementima od ekstrudiranog aluminijuma širine 20cm. Slaganjem ovih elemenata prekrivaju se vrata sa obe strane, a zahvaljujući činjenici da su u pitanju elementi, oni mogu biti različito profilisani i različito obojeni.
Na taj način se dobija reljefna celina koja može biti jednobojna ili u više boja.
Isti sistem elemenata od aluminijuma može se koristiti i za oblaganje zidova oko vrata tako da se dobija atraktivna ambijentalna celina.
Sistem PUZZLE je idealan za savremeno dizajniranje ulaznih holova i atrijuma, a može se koristiti i za spoljno oblaganje fasade s obzirom da je u pitanju aluminijum. Kompletan sistem, pored vrata i nekoliko različitih modela elemenata, raspolaže i svim neophodnim profilima za izradu podkonstrukcije i opšivke.

KONFIGURATOR
Za sve potencijalne kupce gotovih vrata TEHNI je na svom sajtu instalirao poseban program na srpskom jeziku pod imenom KONFIGURATOR. U tom programu svaki kupac može, u realnom vremenu, da konfiguriše vrata po svojoj zamisli, od raspoloživih sistema koje TEHNI ima u ponudi. 
Po završetku konfiguracije program ostavlja mogućnost da kupac posalje E-mail Tehniju kako bi dobio cenu za traženi model vrata.

 

Pročitano 1146 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno oktobar 29 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com