шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

BAU 2019 BAU 2019

BAU 2019

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  jul 26 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Arhitektura, Materijali i Sistemi

BAU 2019 će biti veći nego ikad. Na izložbenom prostoru od 200.000 kvadratnih metara na  BAU 2019 će biti predstavljeni savremeni materijali i sistemi za komercijalnu i stambenu izgradnju, kao i za dizajn enterijera novih i postojećih objekata

 

Rasveta / Smart Building
Novi izložbeni deo Rasveta / Smart Building će biti predstavljen u Hali C2. Pored koncepata veštačkog osvetljenja, posetioci će naći širok spektar rešenja za upravljanje dnevnim svetlom, solarnim sistemima senčenja, kao i arkadne krovne svetiljke i krovne kupole. Smart Building povezuje pojedine uređaje koristeći tehnologiju "smart grid" i Internet of Things.

Brave / Oprema / Sigurnost / Vrata / Prozori
Digitalizacija sve više utiče na radna mesta i privatne prostore. Pametne komponente kao što su automatska garažna vrata, ulazna vrata, prozori, kao i roletne i solarni sistemi poboljšavaju energetsku efikasnost, udobnost i sigurnost. Očekuje se rast potražnje za novim sistemima centralnog zaključavanja i alarmima protiv provale zato što je potrebna pogonska, senzorska i upravljačka tehnologija sve jednostavnija i jeftinija, a radio kontrola omogućava i laku nadogradnju u postojeće zgrade.

Konstrukcija drveta
Digitalizacija, ključna tema na predstojećem BAU, takođe će biti ključna za sektor drveta. Digitalni alati omogućavaju, između ostalog, planiranje i izgradnju slobodnih formi izvan pravih uglova  zato se, na primer, mogu realizirati nove nosive strukture. Sa druge strane, želja za pojednostavljivanjem raste s obzirom na sve veću složenost građevine. Digitalni alati koji direktno prenose podatke o planiranju u 3D proizvodnju pojedinačno proizvedenih komponenti, igraće ključnu ulogu u ovom kontekstu.

Kamen
U ovom delu izložbe posetioci će pronaći brojne primene u oblasti fasadnih sistema i podnih obloga. Prirodni kamen je klasičan građevinski materijal. Ovaj  najstariji gradjevinski materijal na svetu poseduje veliku izdržljivost, ekonomičnost  i estetsku privlačnost jer je svaki kamen jedinstven i zato može ispuniti individualne želje u pogledu izražavanja i dizajna. Raznolikost boja, formata i mogućih završnih površina daje prirodnom kamenu posebnu estetiku i vrednost i kvalifikuju ga za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Pročitano 1263 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno jul 26 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com