шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Rolo Ekspres

Rolo Ekspres Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  januar 31 2018 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Roletne za sve prilike

Rolo Ekspres iz Šida zauzima jedno od vodećih mesta u Srbiji zahvaljujući tome što nudi široku lepezu od preko 40 različitih proizvoda kao što su aluminijumska i PVC stolarija, roletne, komarnici, zavese, garažna vrata, tende… Proizvodni program je vrhunskog kvaliteta jer se izrađuje po evropskim standardima

Dugogodišnji saradnici i poslovni partneri znaju da je firma Rolo Ekspres u ovom poslu već tridesetak godina. - Zbog neprestanog stremljenja ka inovacijama, poštovanju zahteva kupaca i ozbiljnosti u poslu koju pokazujemo stojeći iza kvaliteta naših proizvoda nedavno smo proširili i modernizovali naše proizvodne hale i izložbeni prostor na površini od hiljadu metara kvadratnih, u kojima proizvodimo kvalitetnu aluminijumsku i PVC stolariju, roletne, garažnia vrata, komarnike, tende i slične proizvode, kaže Zlatko Mišić , vlasnik. Kompletan proizvodni program radi se na savremenim mašinama uz striktnu primenu važećih evropskih i svetskih standarda.

I zaista, Rolo Ekspres iz Šida u kome je trenutno zaposleno 20 profesionalnih mladih ljudi, nudi široku lepezu od preko 40 proizvoda kao što su aluminijumska i PVC stolarija, roletne, komarnici, zavese,garažna vrata, tende… Proizvodni program je vrhunskog kvaliteta jer se izrađuje po evropskim standardima.

Moramo da napomenemo da je pored aluminijumske i PVC stolarije specijalnost Rolo Ekspresa proizvodnja roletni i garažnih vrata. Ovaj na prvi pogled jednostavan deo stolarije, kad se pogleda iz stručnog ugla, predstavlja niz kompleksnih detalja od kojih zavisi kvalitet i vek trajanja prozora na koje je ugrađen. Na žalost, zbog sadašnje relativno loše ekonomske situacije na tržištu stvorena je poprilično neprofesionalna klima među proizvođačima, a krajnji ceh obično plaća kupac.

U Rolo Ekspresu su svesni da je put kojim oni idu, poštujući sve standarde o kvalitetu proizvoda, teži i duži, ali je jedini pravi u dužem periodu opstajanja i napredovanja na tržIštu. Zahvaljujući ispravnoj radnoj i životnoj filozofiji vlasnika, kao i njegovom znanju, tehnička podrška i kvalitet proizvoda Rolo Ekspresa su zagarantovani.

NOVA HALA

U junu 2016. godine otvorena je proizvodna hala od 1000 m2 sa izložbenim prostorom u industrijskoj zoni opštine Šid. Trenutno, Rolo Ekspres teži da unapredi svoje poslovanje na još viši nivo, pruži vrhunski kvalitet i uslugu za svoje klijente. 

Svetog Save BB, 22240 Šid
Tel/Fax: 022/715-703, 063/8272722
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pročitano 1144 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno mart 12 2018
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com