шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

alumil alumil

ALUMIL Istaknut

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  decembar 29 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Gradimo savršenstvo svaki dan

Veliki broj aktivnih projekata u Srbiji koji su trenutno u izgradnji sa ALUMIL arhitektonskim sistemima

Trenutno se sa Alumil arhitektonskim sistemima radi preko 100 projekata širom Srbije

Godina 2017. je bila veoma uspešna za građevinski sektor u Srbiji. Sa makroekonomskog pogleda kreirana je veoma dobra klima u državi koja je privukla mnoge strane investitore, dok su taj razvoj ispratile i domaće kompanije. To je uz administrativne olakšice pri dobijanju građevinske dokumentacije podiglo srpski građevinski sektor na najviši nivo u prethodnih nekoliko godina. Prema statističkim podacima tokom 11 meseci 2017. godine je izdato za 50,5 % više građevinskih dozvola nego za isti period prethodne godine. U toku sledeće godine se takođe očekuje značajan rast.

I dok u ALUMIL-u sumiraju do sada rekordnu godinu za 20 godina poslovanja u Srbiji, i prave budžete za sledeću još uzbudljiviju godinu, veliki deo svoga vremena ovaj najuspešniji tim u našoj branši provodi na realizaciji već ugovorenih i dogovaranju novih projekata.
Trenutno se sa Alumil arhitektonskim sistemima radi preko 100 projekata širom Srbije. Pojam projekat je veoma širok. U zavisnosti od tipa objekta trenutno se rade hoteli, industrijske hale, stambeni objekti, privatne vile, komercijalni objekti za izdavanje, shoping molovi, prodajni centri, škole, bolnice, bioskopi i druge javne ustanove. Investitori su ili strani ili domaći. Projekte su radile srpske arhitekte, izvode srpske građevinske kompanije i srpski fabrikatori iz raznih krajeva Srbije, u zavisnosti od dizajna objekta neki se rade sa fasadnim sistemima, neki sa kliznim, harmonika, ali su svakako najzastupljeniji okretno nagibni sistemi. Jedino što je zajedničko svim ovim objektima je što koriste ALUMIL arhitektonske aluminijumske sisteme.
Svi objekti nezavisno od faze izgradnje imaju svoje specifičnosti i svaki je priča za sebe. Osnovna prednost Alumil projektnog tima je što svakom projektu pristupaju sa maksimalnom posvećenosti i sagledavaju ga iz ugla kako investitora, tako i arhitekata, građevinskih kompanija i fabrikatora uz predloge i pomoć u toku celog procesa projektovanja, ugovaranja izrade i nadzora.
Alumil je kompanija koja je objedinila sve neophodne prednosti za učesnike u Vašem projektu:

 

Sistemska rešenja
Sa preko 80 aluminijumskih sistema za arhitektonsku upotrebu mogu da pokriju sve zahteve kako za aluminijumske fasade, okretno-nagibne ili klizne prozore, ulazna i unutrašnja vrata, roletne, ograde, harmonika vrata, brisoleje, pergole, kamene, keramičke, clading ili J-bond obloge, unutrašnje pregrade, pergole i decking, liftove. Svi sistemi poseduju odgovarajuće sertifikate.
Tehnička podrška
Tehnička podrška u svakoj fazi i svim učesnicima projekta. Počev od faze dizajniranja gde se nude predlozi sistema, tipologija, priprema osnovnih crteža, kalkulacija i proračuna; tender faze gde se rade budžetske ponude, preseci, optimizacija materijala, dužine; do faze izvođenja gde se rade detaljni proračuni, uzorci, sertifikati, svi preseci do podrške u radionici prilikom prerade ili na gradilištu prilikom montaže i nadzora.

Prodajna podrška kupcima i zalihe
Sa fabrikom i 6 prodajnih predstavništava (Novi Sad, Zemun, Beograd, Jagodina, Čačak, Niš) i zalihama pokrivaju 80% potreba svojih klijenata u datom trenutku. Dok se zahtevi za specijalnim sistemima i bojama isporučuju iz fabrike u Novoj Pazovi.
Finansijska stabilnost
Svim učesnicima u projektu je veoma bitna finansijska stabilnost dobavljača. Kako zbog sigurnosti isporuke materijala, eventualnog kreditiranja, i na kraju garancija. Nije isto projekat prepustiti kompaniji koja je godinama prisutna na tržištu, konstantno širi svoje poslovanje, proizvodne pogone, promet, broj zaposlenih ili nekome čiji je godišnji promet manji od vrednosti projekta, ili nekome čije je poslovanje sa gubitkom.

Sveobuhvatni proizvodni proces
Alumil u svom odeljenju za istraživanje i razvoj dizajnira svoje arhitektonske sisteme. Pored toga celokupan proces proizvodnje se odvija u okviru kompanije. Počev od livnice gde se proizvode sami aluminijumski trupci, ekstruzije profila, pogona za termo most, površinske zaštite – plastifikacija, eloksaža, sublimacija, sistemski accessories i plastike, unutrašnja vrata, liftove. Celokupna kontrola svih faza proizvodnog procesa kako bi mogli sa sigurnošću da preuzmu odgovornost za kvalitet svojih proizvoda. I veoma važno Alumil se ne bavi proizvodnjom gotove stolarije odnosno nije konkurent svojim kupcima.

Osiguranje kvaliteta
ALUMIL implementira međunarodne sisteme upravljanja proizvodnjom i kvalitetom. Svi proizvodi su sertifikovani u renomiranim svetskim institutima kao što je IFT Rosenheim, A.A.M.A, Instituto Jordano, CSTB, ATG, EXOVA kao i lokalnom IMS institutu. Takođe veoma značajne su potvrde kvaliteta procesa površinske zaštite Qualicoat, GSB, Qualanod.

Reference
Veliki broj referenci kako u Srbiji, tako i širom sveta potvrđuju znanje i iskustvo Alumil-a da može da se suoči sa svim tipovima i zahtevima svakog projekta.
Cena
Po pitanju ove uvek zanimljive i diskutabilne teme veoma je bitno da će svaki klijent za svoj projekat dobiti realnu vrednost za sistem koji je odabrao veoma transparentno bez dodatnih i skrivenih troškova.

Partnerska saradnja klijentima
Alumil posluje u Srbiji sa velikim brojem kako dizajnera, arhitekata, projektnih biroa, stručnih lica tako i fabrikatora koji dalju obradu materijala rade prema preporukama i instrukcijama kompanije Alumil i koristeći sve neophodne elemente koji su implementirani prilikom sertifikovanja proizvoda. Sa svim svojim klijentima saradnju baziraju na partnerskom odnosu na obostrano zadovoljstvo.

Izložbeni salon
Alumil izložbeni salon predstavlja dodatnu vrednost za saradnike koji mogu da dovedu svoje klijente i predstave im izbor rešenja koje im mogu ponuditi. I na jednom mestu uz konsultaciju sa tehničkom podrškom odmah izaberu odgovarajući sistem.

Sa ponosom proizvedeno u Srbiji
Iako veliki svetski brend u svojoj branši kompanija Alumil je investirala do sada preko 30 miliona EUR u proizvodne pogone u Srbiji, zaposlila preko 300 ljudi i konstantno razvija i širi proizvodne pogone, kapacitete i broj zaposlenih.
Sve navedeno predstavlja ALUMIL kao jednog pouzdanog partnera za Vaš projekat, i potvrđuje slogan „Alumil miljama ispred“.

Pročitano 6652 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno decembar 29 2017
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
jul 06 2020 0

Larcore A2 – novi, lakši fasadni saćasti panel kategorije A2 u ponudi kompanije Tehnomarket

Proizvod nove generacije, aluminijumski saćasti panel LARCORE A2 polako, ali sigurno preuzima vođstvo na evropskom…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com