шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

tehni tehni

Tehni

Objavljeno u Predstavljamo Napisano  decembar 28 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Luksuzna vrata za Evropu

Tehni kao najveći proizvođač  panela u jugoistočnoj Evropi sada  kreće ka novom cilju, a to je da bude najveći  proizvođač  ulaznih   aluminijumskih  vrata  na Balkanu.

Tehni je ušao u velike promene proizvodnog programa. Trenutno je u prvi plan izbila proizvodnja luksuznih aluminijumskih vrata sa skrivenim krilom. Naravno, proizvodnja panela je i dalje vrlo aktuelna, ali pomno prateći nove trendove u Tehniju su zaključili da trziste EU sada najviše traži samo gotov prozvod –vrata.
Tehni kao najveći proizvođač panela u jugoistočnoj Evropi sada kreće ka novom cilju, a to je da bude najveći proizvođač ulaznih aluminijumskih vrata na Balkanu. Zadatak je težak s obzirom na konkurenciju sa ovog dela Evrope, ali ne i nedostižan.
Ove godine ce svetskom tržištu biti isporučeno oko 8.000 komada ulaznih vrata što predstavlja impresivan broj ako uzmemo u obzir činjenicu da je Tehni u proizvodnju gotovih luksuznih aluminijumskih vrata ušao pre pet-šest godina.
-Naš cilj je da do 2020. godine postignemo proizvodnju od 10 hiljada vrata i da prosečna cena jednih vrata bude iznad 1.100 evra, kaže ekskluzivno za specijalizovanu reviju AL & PVC, Pantelis Pantelos, vlasnik Tehnija.
Trenutno se najveći broj vrata isporučuje za kupce u Nemačkoj koji vrata iz Tehnija prodaju preko popularnih nemačkih mega marketa koji su specijalizovani za prodaju građevinskog materijala kao što su “Obi” i “Bauhaus”.
Međutim, u perspektivi Tehni će se sve više okretati privatnicima koji rade luksuzne objekte i vile jer je kvalitet Tehnijevih vrata evropski, a cena je dosta niža od sličnih modela nekih drugih proizvođača.

Saradnja sa velikima

Pored  osvajanja  novih tržišta  prioritenan cilj Tehnija je i stvaranje uslova za saradnju  sa  velikim  korporacijama  koje  traže  ponekad  i po nekoliko hiljada vrata u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ovakve zahteve ne može da ispuni ni jedan mali proizvođać  pojedinačno, ali ako se udruži nekoliko malih  i ako rade sa istim  materijalom po istom standard proizvodnja velikih serija će biti vrlo izvodljiva.

Seminar
Tokom naše posete u Tehniju je bio organizovan seminar za kupace iz Makedonije i Crne Gore koji će u saradnji sa Tehnijem krenuti u osvajanje proizvodnje aluminijumskih vrata sa skrivenim krilom. Među njima se izdvajaju, naši stari ppoznanici i partneri firme “Rapex” iz Bara i “Politop” iz Skoplja.
Čelni ljudi ovih firmi su na vreme shvatili da im je najbolja solucija da se u proizvodnji ove vrste vrata oslone na kompaniju Tehni i iskoriste njihova znanja i stečeno iskustvo. Sa druge strane Tehni ima interes da širi broj partnerskih firmi koje ce sklapati vrata od njihovih profila i panela.
Po rečima generalnog direktora i suvlasnika firme, g-dina Pantelosa, Tehni želi da sklopi više takvih sporazuma sa ozbiljnim firmama na Balkanu koje će moći da odgovore zahtevima savremenog tržišta, ali I da budu bolji od žestoke inostrane konkurencije.

Tehnijevi sistemi

Kao što je poznato,Tehni je pre par godina razvio  kompletno svoj sistem aluminijumskih profila  za ulazna vrata koji se sastoji  od više od stotinu različitih profila.  U sistemu su  vrata  sa krilom debljine 50 mm,  zatim od  70 do  85mm i na kraju slede vrata sa krilom od 105 do 130 mm.  Krila mogu biti ravna, zaobljena  ili  konusna. Na vratima se ugradjuje komplet nemačka oprema od brava, kvaka i šarki pa sve do elektronike, tako da ih kupci vrlo često prepoznaju kao nemačka. 

 

Pročitano 659 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno decembar 29 2017
Više iz ove kategorije « S.N.N. Aleksandrovac CISA »
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
avgust 19 2017 0

Opšte karakteristike aluminijuma i njegovih legura

U sve se meša Jedinstvena kombinacija osobina postavlja aluminijum i njegove legure među najprilagodljivije materijale…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com