шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

cnn satellite XT cnn satellite XT

CNC OBRADNI CENTAR

Objavljeno u Nauka u praksi Napisano  decembar 26 2016 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

SATELLITE XT: MAŠINA ZA VRHUNSKE REZULTATE!
Snaga i kontrola; kvantitet i kvalitet; preciznost i brzina. Nije tačno da se ne može imati sve i odmah, pogotovo ako je reč o mašinama kompanije EMMEGI.
Još ako se radi o modelu Satellite XT, dobija se i više od očekivanog!

Ovaj obradni centar je projektovan za rezanje (pomoću testere prečnika 500 mm) i obradu profila uz maksimalnu fleksibilnost i efikasnost u pogledu automatizacije i produktivnosti. Satellite XT poseduje brojne opcije i funkcije, nudeći čitav niz visoko inovativnih mogućnosti pri obradi. Zbog toga je moguće odabrati konfiguraciju mašine sa performansama koje najviše odgovaraju zahtevima kupca i različitim potrebama svakog obradnog ciklusa u cilju optimizacije vremena i resursa.

Više vrsta materijala
Fleksibilnost mašine se takođe ogleda u mogućnosti obrade različitih materijala sa istom preciznošću: Satellite XT može da obrađuje kako aluminijum, tako i lake legure i čelik. Pomoću motora od 15 kW koji dostiže 24000 o/min sa vodenim hlađenjem, mogu se bez ikakvih problema obrađivati čelici različitih debljina, sve do 5 mm.

Više dimenzija
Mašina, tako moćna, da ni dimenzije profila ne predstavljaju problem! Različite verzije modela Satellite XT mogu da obrađuju različite dužine profila, od 7.800 mm pa sve do 15.500 mm. Osim toga, uz pomoć dodatne opcije, obradne dimenzije se mogu i udvostručiti.

Fleksibilna primena
Upravo je fleksibilnost u radu karakteristika zahvaljujući kojoj Satellite XT daje svoj maksimum.
Na ovom obradnom centru je moguće konfigurisati obradne procese rezanja, bušenja, glodanja, i brušenja tako da se minimizira vreme pripreme a povećava brzina proizvodnje zadržavajući pri tome maksimalnu preciznost i kvalitet završne obrade.

Način rada: Statički ili dinamički? Da li je bolje postaviti profil na jednu radnu stanicu dok mašina obrađuje na drugoj, ili je bolje raditi istovremeno na obe radne stranice? Odgovor zapravo zavisi od konkretne potrebe! Između ostalog, uz pomoć funkcija rezanja i odvajanja moguće je na mašini Satellite XT od polaznog profila dobiti obrađene komade bez upotrebe drugih mašina. Pomoću dvostrukih stezača je moguće obrađivati paralelno dva različita profila. Dakle, po dva komada u jednoj turi! Takođe je moguće obrađivati donju stranu profila bez potrebe za okretanjem komada i to pomoću ugaonog agregata. Satellite XT je opremljen magacinom alata sa 16 pozicija, sa mogućnošću proširenja na 32 pozicije.
Satellite XT predstavlja evoluciju u primeni novih tehnologija u mašinogradnji. Korak napred u odnosu na utopijsku misao "odmah i sad". Sve ovo zahvaljujući kompaniji EMMEGI.

SVETSKI LIDER

Kompanija Emmegi, Italija, danas svetski lider u oblasti projektovanja i izrade opreme za obradu aluminijuma, PVC-a, lakih legura i čelika, konstantno se bavi istraživanjima i razvojem inovativnih rešenja.

Preduzeće ESTE TEAM doo, Beograd, se od 2005. godine bavi prodajom i servisiranjem opreme za obradu stakla, AL&PVC-a, metala i kamena renomiranih evropskih proizvođača, a od 2015. godine generalni je zastupnik kompanije EMMEGI srl.


Više informacija na www.emmegi.com i www.esteteam.net.

Pročitano 1485 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
decembar 27 2019 0

OTVORITE VRATA SVOJIM PRSTOM

ČITAČ OTISKA PRSTA Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta u kombinaciji sa X1R…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com