шаблоны joomla сайт визитка
Скачать Joomla 3 шаблоны бесплатно

 

Cvijetnić Mont Cvijetnić Mont

Firma Cvijetnić Mont, predstavilja novi sistem rada Istaknut

Objavljeno u Aktuelno Napisano  decembar 27 2021 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 POGLED U BUDUĆNOST

Firma Cvijetnić Mont je još jednom opravdala svoju reputaciju renomiranog proizvođača i distributera u oblasti aluminijumske i PVC stolarije na srpskom, okolnim ali i prekookeanskim tržištima

Našu privrednu stvarnost će bez sumnje u narednim godinama vidno popraviti i stvoriti viši životni standard firme kao sto su Cvijetnić Mont. Jer su to preduzeća koja vode ljudi koji odlično poznaju svoj posao, dobro se organizuju i pružaju šansu za rad svim onima koji žele da budu deo najsavremenijeg tima.  

Podsetimo firma Cvijetnić Mont je na tržištu prisutna više od 15 godina, gde je vremenom postala jedna od vodećih proizvodnih kuća za građevinsku stolariju.  Sa poslovnim objektom u Beogradu oni svojim kupcima ne nude samo kvalitetan i širok asortiman proizvoda već i mnoge kvalitetne  usluge, među kojima su brza i tačna isporuka robe do kupaca, stručno savetovanje, tehnička podrška i projektovanje, ukratko - iskusan tim majstora.  Sve ovo su razlozi brzog rasta firme i velikog zadovoljstva njihovih kupaca.

Naravno iskoristili smo zgodnu priliku i vlasniku, Drašku Miladinoviću postavili par pitanja.

Kako Cvijetnić Mont posluje u ovom teškom ekonomskom periodu?   

Iznenađujuće čak ni svetska ekonomska kriza, sam pad aktivnosti u građevinarstvu i loša sezona koja je trenutno u ovoj godini na tržištu nije loše uticala na poslovanje naše firme koja je u potpunosti ispunila svoje finansijske planove, a proizvodnja je dostigla zadovoljavajuće rezultate. Što verujem da je rezultat naše organizovanosti i načina poslovanja.

Kakva je to politika vaše firme i vašeg poslovanja ?

Politika kvaliteta firme Cvijetnić Mont ostvaruje se kroz  stalno poboljšavanje zadovoljstva nasih kupaca, krajnjih korisnika, neprestano ulaganje u što veći i širi asortiman lagera, bezrezervno angažovanje i potpuno uključivanje svih zaposlenih u realizaciji procesa i njihovo stalno obrazovanje, obuka, usavršavanje, motivacija i timski rad na ostvarivanju planiranih ciljeva. Sistemski pristup menadžmentu i novim dostignućima iz građevinske delatnosti i oblasti upravljanja kvalitetom, kao i zadržavanje postojećeg i osvajanje novog tršišta.  

Kažite nam nesto više o strategiji i planovima za naredni period?

Fundamentalni cilj kome Cvijetnić Mont stremi je Total Customer Satisfaction. Iz ovog cilja proističu svi ostali ciljevi. Naša strateška namera je da uz održavanje postojećeg imena i tradicije, kao jak korporativni brend i firma koja na jednom mestu ima sve da ponudi, od aluminijumske i PVC stolarije, preko okova ispuna mehanizma i svog pratećeg materijala.  Cilj je da ojačamo korporativno ime time što ćemo u Srbiji pokušati kreiramo savremeni način i pristup poslovanju. Da budemo stabilni savremeni i izvozno orjentisani. Da dovedemo nove dobavljače koji će imati da ponude širok sprektar novih proizvoda koji će biti unikatni i jedinstveni na našem tržištu. Da odskačemo od drugih, sto je i slogan našeg preduzeća. Postoji još par novih ideja koje imamo u planu za srpsko trziste, ali neka to za sada ostane u senci, dok ne dođe vreme za to.  

Gde leži kljuš uspeha?

Uspeh leži u kreiranju i stalnom praćenju standarda kvaliteta i poslovanja, svesnost o potražnji i ponudi na tržištu i uvođenju novih trendova. Ono na šta smo stavili akcenat je ISO sertifikacija na kojoj radimo puno parom i uvođenje CE znaka. Ovi standardi su zaista postali potreba i obaveza kako bi bili konkurentniji na domaćem ali i ino tržištu.  Jer to je potvrda da postižete stalan standard kvaliteta usluga I čuvate životnu sredine. 

Zasto baš Cvijetnić Mont?  

Zato što Cvijetnić Mont obezbeđuje kvalitetan proizvod, usaglašen sa savremenim svetskim trendovima u oblasti proizvodnje aluminijumske i PVC stolarije, ekologije i zaštite čovekove sredine, u cilju zadovoljenja svih korisnika njegovih proizvoda. Cvijetnić mont takođe pruža svojim kupcima kvalitetne i pre svega funkcionalne proizvode. Svrha postojanja, rada i razvoja  je ispunjenje značajne društvene uloge u zadovoljenju potencijalnih klijenata.

 

PROIZVODNJA

Cvijetnić Mont  ima sopstvenu proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, namenjene domaćem i inostranom trzistu. Proizvodni pogon opremljen je novim CNC masinama i kompljuterskim obradnim centrom, renomiranih nemackih firmi sa izuzetno velikim proizvodnim kapacitetom.

UGLED

Zahvaljujuci povezanosti i usaglasenosti načina rada firma Cvijetnić Mont je stekla ugled kvalitetnog proizvođaca aluminijumske i pvc stolarije. Time je za sebe vezala veliki broj i formirala krug lojalnih kupaca, što firmu Cvijetnić mont čini stabilnim i pouzdanim poslovnim partnerom.

  Adresa:

 

Pavla Labata 52,
11222 Voždovac (Jajinci)

Telefoni:
011/3943-418
065/3943-418
069/3943-418
011/3943-418
063/8055-845

Pročitano 82 puta Poslednji put izmenjeno Poslednji put izmenjeno decembar 27 2021
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

Alupress newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.
oktobar 18 2021 0

Boje za aluminijum u nijansi drveta

DRVO KAO INSPIRACIJA Povećanom ulogom koju danas ima aluminijum u oblasti građevinarstva, veoma bitnu ulogu…

Pratite nas na Facebook-u

Alupress newsletter

Prijavite se

Prijavite se na naš newsletter i budite blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima.

Uslovi i politika privatnosti

Uslovi korišćenja portala: Uslovi 

Politika privatnosti: Saznaj više

Alu press d.o.o.

Alu press d.o.o.

Adresa: Nede Spasojević 7b

             11070 Novi Beograd

Tel/fax: +381 11 228 65 17
             +381 11 228 65 16

Mob tel: +381 63 279 605

  e-mail: info@aluminijum-pvc.com